Adatvédelem, adatkezelés

Adatvédelmi nyilatkozat

Az alábbiakban a net-position.hu weboldal üzemeltetője, a net-Position Kft. adatkezelésre vonatkozó irányelveire és adatvédelmi gyakorlatára vonatkozó információk olvashatók. Cégünk a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartja.

Adatkezelő legfontosabb adatai

  • Cégnév: net-Position on-line Marketing és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Székhely: 1113 Budapest, Karolina út 17. tetőtér
  • Cégjegyzékszám: 01-09-729424
  • Adószám: 13324144-2-43
  • Bankszámlaszám: 11711065-20000954-00000000
  • Statisztikai számjel: 13324144-7022-113-01.
  • Képviselő: Rychlyk Gyula
  • Levelezési cím: 1113 Budapest, Daróczi út 4.
  • E-mail: info@net-position.hu

Kezelt adatok, adatbiztonság

A hatályos törvényi előírások értelmében személyes adatnak minősül bármely azonosított vagy azonosítható, természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Weblapunk oldalainak többsége bármiféle személyes információ megadása nélkül megtekinthető, azonban honlapunkon olyan szolgáltatások is elérhetők, amelyek igénybevétele személyes adatok (név, e-mail, telefonszám) megadásához kötött. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat cégünk, a net-Position Kft. bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át (kivéve, ha a törvény lehetővé teszi vagy megköveteli azt), és gondoskodik róla, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá. Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését.
 
Weboldalunk megtekintése során az Ön számítógépén, a böngészőben ún. cookie-kat tárolunk, illetve olvasunk vissza, hogy látogatásaival kapcsolatos statisztikai információkat kapjunk a saját honlapunkra vonatkozóan. A cookie-kat letilthatja böngészője Adatvédelmi beállítások részében.

Adatok felhasználása

A weboldalunk használata során begyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítése, illetve vállalkozásunk tevékenységének fejlesztése érdekében használjuk fel, tájékoztatási célzattal. Személyes adatai megadásával (név, e-mail) Ön hozzájárul, hogy a net-Position Kft. felhasználja azokat saját hírleveleinek kiküldéséhez. Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, bármikor leiratkozhat róla.

Vissza az oldal tetejére