A szent grált még nem, de a siker titkát már megtaláltuk!

Karrier - Online marketing állásajánlataink

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

10 éve nyújtunk online marketing szolgáltatásokat. Keresőoptimalizálásban folyamatosan tartjuk piacvezető pozíciónkat, AdWords-ben Kiemelt Google partnerügynökség (Premier Google Partner) vagyunk. Kezelünk Facebook oldalakat és hirdetéseket, in-house tartalomíró csapatunk van, weblapokat fejlesztünk és hosztolunk.

20 fő feletti a létszámunk, mindenki főállásban, teljes munkaidőben dolgozik az irodánkban – mi nem hiszünk sem a távmunkában, sem szolgáltatásaink harmadik fél felé való kiszervezésében.
Jelszavunk a minőség: büszkék vagyunk rá, hogy sok ügyfelünk a kezdetektől, immár 10. éve folyamatosan velünk van.

Több, mint 2.000 ügyféllel dolgoztunk már együtt, jelenlegi aktív ügyfélkörünk meghaladja az 500-at és indulásunk óta több, mint 3.000 projektévet tudhatunk a hátunk mögött! Egyedülálló tapasztalatunk, saját fejlesztésű vállalatirányítási-, és automatizálási rendszerünk, csapatunk szakértelme és lelkesedése garantálja a sikereinket. Nézz körül referenciáink és ügyfélvéleményeink között!

Irodánk

ÉRDEKEL, MIT MONDANAK RÓLUNK KOLLÉGÁINK?

Ádám (SEO szakértő)
Sok éve dolgozom már itt, de nap, mint nap izgalmas, változatos munkában van részem - szakterületem jellegéből adódóan egyik feladat sem ugyanolyan, mint a másik. Remek kihívásokat és folyamatos tanulást jelent, amikor a többi szakmai részleggel kell a munkánkat összehangolnunk.
A munkatársaimról és a környezetről csak jókat tudok mondani - ez korábbi munkahelyeimre legfeljebb félig volt igaz.

Dávid (AdWords szakértő)
A net-Position Kft-nél kiváló, összetartó csapatra, és kihívást jelentő, változatos feladatokra leltem. Szeretem, hogy kis családi vállalkozások és mindenki által ismert nagyvállalatok marketingjét is segíthetem a lehető legjobb AdWords stratégia megtalálásával.

Norbi (marketingasszisztens)
Változatos munkát végezhetek egy nagyon impozáns környezetben, ahol nincs megállás és ismeretlen az unalom fogalma. A vezetőség rugalmasságának, segítőkészségének hála, itt mindig jól érzi magát az ember.

Miért jó nálunk dolgozni?

Mert nekünk a csapatunk és az azt alkotó kollégák a legfontosabbak. Hiszünk benne, hogy csak egy jó hangulatú közösség képes tartósan olyan eredményt produkálni, amelyet ügyfeleink megérdemelnek. Így mi szinte mindent ennek rendelünk alá!

300 nm-es budai irodánkban minden feltétel adott a nyugodt, minőségi munkavégzéshez. Tágas irodáinkban korszerű eszközökön dolgozhatsz, a tárgyaló mindig rendelkezésedre áll ügyféltalálkozókra és kisebb prezentációkra, a közösségi terek remek lehetőséget biztosítanak egy-egy téma nyugodt megvitatására, vagy egy fergeteges csocsópartira, a hatalmas tetőteraszon pedig bármikor kiszellőztetheted a fejed.

Nem hiszünk abban, hogy a munkának stresszesnek kell lennie. Nem adunk betarthatatlan határidőket. Nálunk nem létezik pozícióharc és úgy válogatjuk meg csapatunk tagjait, hogy személyes konfliktusok se alakulhassanak ki.

Csocsó

ÉRDEKEL, MIT MONDANAK RÓLUNK KOLLÉGÁINK?

Dóri (AdWords junior)
Több ügynökségnél is dolgoztam korábban, azonban most először van lehetőségem igazán izgalmas projektekben, változatos és kihívását jelentő feladatokban részt venni. Ami az én szememben mindenképpen megkülönbözteti a net-Position-t másoktól, az a szakmai profizmus, valamint a folyamatos tanulás és fejlődés lehetősége. Szerencsére minden kollégám szuper segítőkész, szívesen megosztják tudásukat, de a komolykodás mellett mindig kaphatóak egy kis hülyéskedésre is 2 kampányépítés közt :D

Dalma (szövegíró)
3 szóban megfogalmazva: a siker gyümölcse. De ennél azért jóval többet jelent számomra itt dolgozni! A munkám minden projekt után egyre inkább felértékelődik bennem. Cégünk nem ismeri az „unatkozik” és az „egysíkú” szavak fogalmát, folyamatosan keressük az újabb és újabb kihívásokat! Egymást segítve lendülünk előre - megértem, ha emiatt sokan irigykedve néznek ránk!

Robi (SEO szakértő)
Jól érzem magam a cégnél, mert kedves, barátságos, segítőkész kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel gördülékenyen, jó hangulatban lehet megoldani minden közös feladatot. Változatos a munkám, mindig van benne újdonság és kihívás, ezáltal folyamatosan fejlődöm szakmailag. A vezetőséggel jó viszonyt ápolok, mindig számíthatok a támogatásukra.

És mi a helyzet a szakmával?

Ha imádod a szakmád, üdv a Kánaánban. Ha nem, ne is jelentkezz, mert biztosan nem egymást keressük!

Talán felesleges leírni, de ha online marketinggel, vagy webfejlesztéssel foglalkozol, akkor szinte nincs nap újdonság nélkül - ez a terület bizony folyamatos tanulást igényel. Ehhez mi minden támogatást megadunk: mindig van kihez fordulnod segítségért, belső képzéseken fejlesztjük tudásodat és ismertetjük meg veled a fontosabb újdonságokat. Szükséged van egy jó könyvre? Csak szólj és már rendeljük is.

Emellett viszont folyamatosan képezned kell magad és ebből nem engedünk, mindannyian ezt tesszük. Ha pedig  találtál egy érdekes témát, írj belőle egy blogbejegyzést, vagy kapcsold be a projektort, állj be a 4 méteres vetítővászon elé, add elő el a többieknek és élvezd a népszerűséget! :)

Biztos lehetsz benne, hogy a munkád 100%-ban szakmai lesz. Ügyfélkörünknek köszönhetően nálunk sosincs üresjárat. A változatosságra sem lesz panaszod, mi nem rutinfeladatok futószalagon történő elvégzését várjuk Tőled. Nem kell értékesítened, nem kell unalmas adminisztrációval vacakolnod, hiszen Te SZAKÉRTŐ vagy!

Tárgyaló

ÉRDEKEL, MIT MONDANAK RÓLUNK KOLLÉGÁINK?

Ricsi (SEO szakértő)
Az új iroda csúcsszuper: közösségi terek és a tágas étkező remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy 2 feladat közt kicsit kieresszük a gőzt a kollégákkal :) Ami pedig a munkát illeti: aki kicsit is a szívéhez közelinek érzi ezt a szakmát, az biztosan egy cseppet sem fog unatkozni nálunk, ugyanis minden egyes projekt kivétel nélkül más és más kihívásokkal jár. Ha pedig néha kifog valamelyikünkön egy feladat, a többiek rögtön bedobják magukat.

Rita (szövegíró)
Rengeteg barátom panaszkodik a munkája jellegére és a munkakörnyezetére egyaránt és én is túl vagyok már néhány tapasztalaton... Hálás vagyok, hogy a net-Position szövegírójaként a kreatív munkakör mellett egy igazán jó csapat tagja lehetek, akikkel mindig számíthatunk egymásra és hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

Klári (irodavezető)
Megértő és emberséges a főnök, jófejek a kollégák. Csodaszép az új iroda, öröm bejárni.

Értékrendünk

Emberileg ezt várjuk Tőled:

 • légy rendkívül motivált
 • légy önálló: saját feladataidat Te irányítod
 • légy felelősségteljes ügyfeleink iránt
 • légy lojális a csapatunk iránt
 • szeresd a változásokat, inspiráljanak az újdonságok

és ezt nem:

 • ne légy negatív, pesszimista
 • ne csak azért akarj bejárni, mert valahol pénzt is kell keresni
 • ne gondold, hogy a marketing parasztvakítás - nálunk értéket kell teremtened
 • ne hidd, hogy a sunnyogás, mellébeszélés célravezető
 • ne légy karrierista – ha csak azért jönnél, mert jól mutatnánk az önéletrajzodban, inkább ne jelentkezz

Munkamegbeszélés

ÉRDEKEL, MIT MONDANAK RÓLUNK KOLLÉGÁINK?

Klaudia (szövegíró)
Imádom, hogy munkám során más szakterületek munkájába is betekinthetek, remek fejlődési lehetőség.
Nincsenek felesleges meetingek, hatalmi harcok, gazdátlan feladatok. Tudom, mikor mi a dolgom, mit végeztem el, mert áttekinthetőek a munkafolyamatok. Szinte minden napra jut sikerélmény, jó a kapcsolat az ügyfelekkel, a helyszín pedig igazán inspiráló.

Rita (SEO szakértő)
1. Mert tetszik a munka, a változatos feladatok sok vidám percet tartogatnak.
2. Mert kedvelem a kollektívát, a kollégák humora és kommunikációs stílusa napról-napra jó hangulatúvá varázsolja a munkavégzést.
3. Mert sok helyen dolgoztam már, és bár mindenütt jól éreztem magam, de itt találtam meg igazán a helyem.
4. És még a környezet is klassz, imádom az új irodát.
+1 Mert a tech. igazgatónk időnként olyan fura kérésekkel áll elő, amiken muszáj vigyorogni ;)

Linda (marketingasszisztens)
Mert sokszínű a társaság és inspiráló a környezet. :)

Mi vár Rád, ha csatlakozol hozzánk?

Irodánk a XI. kerületben, a BAH-csomópont közelében található. Tömegközlekedéssel bárhonnan könnyen megközelíthető, a 17-es és 61-es villamos, illetve a 212-es és 960-as busz megállójától kb. 2 perces séta.
Autóval jársz? A környéken mindenhol ingyenes a parkolás. Kerékpárral? Kulturált tárolót biztosítunk, nem kell a bringát keresztülhurcolnod az irodán – sőt, egy izzasztó nyári tekerés után még le is tudsz zuhanyozni.

A munkaidő munkanapokon 9-17 óráig tart, ezen belül biztosítunk fél óra ebédszünetet. A közvetlen szomszédunkban remek étterem van, ahol kedvezményes áron ebédelhetsz, de konyhánkban kényelmesen elfogyaszthatod a rendelt, vagy otthonról hozott ebédedet – sőt, akár főzhetsz is, ha épp ahhoz van kedved.
Nálunk soha nincs túlóra, nincs bent éjszakázás, nincs „kivételesen“ hétvégén elvégzendő SOS feladat. SOHA. 9-kor kezdesz, 5-kor végzel.
Ettől függetlenül persze megesik, hogy tovább maradunk bent. Magunktól, mert szeretjük a munkánkat. De a lényeg: ezt soha, senkitől nem várjuk el és nem követeljük meg.

Összefoglalva: mindent megteszünk azért, hogy emberileg és szakmailag is remekül érezd magad nálunk.
Igen, a fizetéseddel is elégedett leszel.
Ezeket azonban viszonoznod is kell: nem vagyunk átlagosak és nem is elégszünk meg az átlagos teljesítménnyel!

Ha ezt mind figyelembe véve úgy érzed, hasznos tagja lennél csapatunknak és találsz Neked való nyitott pozíciót, tedd próbára magad! JELENTKEZZ MOST!

Recepció

Szövegíró pozíció

Nagy erőkkel keressük kontent munkatársunkat!

Feladatok

 • webszövegek, PR cikkek írása
 • blogbejegyzések megfogalmazása
 • e-mail kampányok kezelése
 • Facebook posztok, hirdetések készítése
 • AdWords hirdetésszövegek írása

Mi a jelentkezés feltétele?

 • legalább 1 éves szakmai tapasztalat
 • kifogástalan helyesírás és fogalmazókészség
 • német és/vagy angol nyelvtudás
 • gyors, önálló munkavégzés

Milyen előnyöket veszünk figyelembe?

 • social media jártasság
 • Google AdWords ismerete
 • tartalomkezelő rendszerek ismerete
 • kreatív, stratégiai gondolkodásmód
 • webanalitikai ismeretek
 • online marketing tapasztalat

Mit nyújtunk?

 • biztos munkahely
 • korrekt fizetés
 • változatos ügyfélkör
 • szakmai tréningek
 • klassz munkakörülmények
 • vidám, kreatív, fiatal csapat
 • konfliktusmentes légkör

Küldd el a CV-det, referenciáidat és fizetési igényedet a karrier@net-position.hu e-mail címre!

PPC account manager

Folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk új PPC szakértőt!
A jelenlegi munkahelyed már nem nyújt fejlődési lehetőséget?
Szeretnéd kipróbálni magad egy online marketing ügynökségnél?
Nálunk a helyed!

Néhány fontos részlet:

 • A pozíció teljes munkaidős (9-17 óráig);
 • a munkavégzés helye XI. kerületi hangulatos irodánk;
 • a home office nálunk biztosan nem jöhet szóba – mi az összeszokott csapat és az élő kommunikáció erejében hiszünk.

Mit várunk tőled?

 • Legalább 1 éves aktív szakmai tapasztalatot PPC területen;
 • az AdWords hirdetési rendszer alapos ismeretét;
 • Facebook hirdetési tapasztalatot;
 • az Excel magabiztos használatát;
 • kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációt;
 • erős igényt a folyamatos tanulásra;
 • angol nyelvtudást.

Előnyt élvezel, ha:

 • használtál már egyéb PPC hirdetési rendszereket;
 • az alapoknál jobban ismered az Analyticset;
 • magabiztos Photoshop tudással bírsz;
 • felsőfokon beszélsz legalább 1 idegen nyelven.

Miből fog állni a munkád?

 • AdWords és Facebook kampányok létrehozása;
 • AdW és FB kampányok optimalizálása;
 • Google Analytics elemzés;
 • auditok készítése;
 • kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Mit nem kell csinálnod?

 • Hirdetésszöveget írni;
 • bannerhez grafikát készíteni;
 • értékesíteni.

Mire számíthatsz nálunk?

 • Folyamatos fejlődésre;
 • szakmai kihívásokra;
 • megbízhatóságra, megbecsülésre;
 • és persze versenyképes fizetésre.

Jelentkezz hozzánk! Küldd el magyar és angol nyelvű CV-det, motivációs leveledet, és nettó fizetési igényedet a adwords@net-position.hu e-mail címre!

Facebook specialista

Folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk új Facebook szupersztárt. 

Úgy érzed, jelenlegi munkahelyed már nem nyújt megfelelő fejlődési lehetőséget? Nem becsülik meg kellőképp a munkád, vagy csak unod a túlórákat? Nálunk ettől nem kell tartanod. 

Fentebb mindent leírtunk, amiből megtudhatod, hogy ez-e az álomállás, amire mindig is vágytál. Ha netán nem olvastad végig, görgess fel és mindenképp tedd meg - de összegzésként néhány fontos részlet: a pozíció teljes munkaidős (9-17 óráig), a munkavégzés helye XI. kerületi irodánk. Távmunka, bedolgozás, stb. nálunk biztosan nem jöhet szóba – mi az összeszokott csapat és az élő kommunikáció erejében hiszünk.

Mit várunk el tőled szakmailag?

 • legalább 1 éves aktív szakmai tapasztalatot Facebook PPC területen
 • az Excel magabiztos használatát
 • kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációt
 • angol nyelvtudást
 • erős tanulási hajlandóságot, igényt a folyamatos szakmai fejlődésre
 • pontos, precíz munkavégzést

Ezen kívül előnyt jelent, ha

 • alaposan ismered a Facebook Business Manager felületét
 • az alapoknál jobban ismered az Analyticset

De ami legalább ennyire fontos

 • légy pozitív személyiség
 • légy precíz, igényes a munkádra, tartsd be a határidőket
 • élvezd a szakmai kihívásokat
 • kifogások helyett a megoldásokra összpontosíts
 • légy őszinte, ha netán hibázol, ne próbáld rejtegetni

Mi lesz a feladatod?

 • Facebook PPC kampányok kezelése
 • Facebook organikus posztok menedzselése
 • eredmények elemzése és változtatási javaslatok kidolgozása
 • havi riportok készítése
 • és az ezekkel járó szakmai kapcsolattartás ügyfelekkel e-mailben/telefonon/személyesen 

Mit nem kell csinálnod?

 • bannerhez grafikát készíteni
 • értékesíteni

Mire számíthatsz nálunk?

 • hosszútávú, stabil munkahelyre
 • folyamatos szakmai fejlődésre
 • változatos szakmai kihívásokra
 • átlagon felüli munkakörnyezetre
 • összetartó, vidám csapatra
 • kiszámíthatóságra, megbízhatóságra, megbecsülésre
 • és persze versenyképes fizetésre

Küldd el a CV-det, referenciáidat és fizetési igényedet a karrier@net-position.hu e-mail címre!

Junior SEO munkatárs

Dolgozz az ország legjobb SEO-csapatában!

Érdekel a keresőoptimalizálás, de eddig nem tudtál profi környezetben foglalkozni vele? Most itt a lehetőség: junior SEO munkatársként több száz weboldal optimalizálásában, szerkesztésében vehetsz részt. Az sem baj, ha nincs tapasztalatod, elég, ha motivált vagy, és szívesen tanulnál - nálunk minden lehetőség adott ahhoz, hogy te is igazi szakértővé válj.

Még néhány részlet, ami fontos lehet: a pozíció teljes munkaidős (9-17 óráig), a munkavégzés helye pedig XI. kerületi irodánk. Nem hiszünk a távmunkában és a bedolgozásban, mi az összeszokott csapat és az élő kommunikáció hívei vagyunk.

Mit várunk el tőled szakmailag?

 • ismered a HTML/CSS/JS nyelvet
 • használtad már valamelyik népszerű weblapmotor adminisztrációs felületét (pl. Joomla, Wordpress, stb.)
 • kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációval rendelkezel
 • jó az elemzőkészséged
 • magabiztos használod az Excelt
 • tudsz angolul vagy németül
 • erős a tanulási hajlandóságod és az igényed a folyamatos szakmai fejlődésre

Ezen kívül előnyt jelent, ha:

 • vannak SEO vagy online marketing alapismereteid
 • használtál már valamilyen SEO-toolt
 • az alapoknál jobban ismered az Analyticset
 • jól kezeled a Photoshopot
 • ismered a PHP-t és a MySQL-t

De ami legalább ennyire fontos:

 • legyél pozitív
 • légy precíz és igényes a munkádra, tartsd be a határidőket
 • élvezd a szakmai kihívásokat
 • kifogások helyett a megoldásokat keresd
 • légy őszinte, és ha hibázol, ne próbáld rejtegetni

Mi lesz a feladatod?

 • SEO-elemzések készítése
 • weblaptartalom-szerkesztés
 • linképítés
 • szakmai kapcsolattartás az ügyfelekkel e-mailben és telefonon

Mit nem kell csinálnod?

 • weblaptartalmat írni
 • értékesíteni
 • stresszelni :)

Mire számíthatsz nálunk?

 • stabil munkahelyre
 • folyamatos fejlődésre
 • változatos szakmai kihívásokra
 • átlagon felüli munkakörnyezetre
 • összetartó, vidám csapatra
 • kiszámíthatóságra, megbízhatóságra, megbecsülésre
 • és persze versenyképes fizetésre

Ha érdekel a pozíció, küldd el a fényképes önéletrajzodat és fizetési igényedet a karrier@net-position.hu e-mail címre!

 

Vissza az oldal tetejére