Kezdő szintű Junior PPC Account Manager

A net-Position Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő Premier Google Partner ügynöksége most egy nem mindennapi lehetőséget kínál PPC Account Manager pozíció betöltésére, akár teljesen kezdő szinttől. Amennyiben vonz az online-marketing világa, komoly gondolkodású, hosszú távra tervező fiatal vagy és szeretsz tanulni, akkor köztünk a helyed.

Irodánk

Mivel a betanulási folyamat végén egy komplett, új és nagyon értékes szakma lesz a kezedben, felteszünk néhány kérdést, melyeket szeretnénk, ha átgondolnál mielőtt írsz nekünk:

  • szereted a kihívásokat, szeretsz tanulni?
  • lojális típus vagy, szeretsz hosszú távon gondolkodni, vagy inkább mindig az újat keresed?
  • közel áll hozzád az analitika, üzletvitel, nem voltál rossz matekból, vagy inkább humán beállítottságú vagy?
  • profi vagy excel-ben, vagy csak ritkán, alapszinten használtad?
  • érdekel az online marketing, követed és használod is, vagy inkább taszít ez a világ?
  • tudod, hogy mi az a Google Ads, talán van is kapcsolódó tudásod/vizsgád, vagy teljesen új számodra ez a terület?
  • tudsz és szeretsz is csapatban dolgozni, el tudod fogadni és tudod is használni a tapasztaltabbak tanácsait, vagy inkább egyedül szeretsz érvényesülni?
  • terhelhető vagy, a stresszes helyzetek inkább ösztönöznek, vagy csak nyugodt körülmények közt tudsz teljesíteni?

Néhány mondat, hogy megérts minket, miért is van szükség arra, hogy átgondold ezeket a kérdéseket:

Ahhoz, hogy igazán jó Google Ads szakértővé válj, tapasztalataink szerint rendkívül erős elköteleződés, kitartás és 1 év intenzív tanulás szükséges. Ez az 1 év nem csak a Te részedről, de a mi részünkről is komoly ráfordítást igényel. Itt nem csupán a pénzről van szó, amibe egy junior betanítása kerül a cégnek, hanem arról a rengeteg energiáról és időről, amit be kell fektetnünk ebbe a folyamatba. Reméljük megérted, hogy emiatt nekünk is nagyon meg kell válogatnunk és gondolnunk, hogy ki a legalkalmasabb jelentkező, mivel nagyon szeretnénk, hogy utána még hosszú-hosszú évekig a csapatunk meghatározó része legyél.

Ha elolvastad és komolyan gondolod, kérjük, hogy küldd el jelentkezésedet a karrier@net-position.hu e-mail címre, hogy utána egy személyes találkozón ismerhessük meg egymást.

Vissza az oldal tetejére