HOGYAN SZEREZHET TÖBB VEVŐT UNAS WEBÁRUHÁZÁBA?

Van egy tökéletes webáruháza és piacképesek a termékei...
Úgy érzi, hogy mindent megtett, hogy Ön legyen a legjobb...

De egészen biztos, hogy mindent?

Unas laptop

A webáruháza színvonalához méltó marketing ma mindennél fontosabb

A jelentős forgalmú webáruházak mindegyikéről elmondható, hogy mindent megtesznek potenciális vásárlóik eléréséért és vásárlására ösztönzéséért. Ma már nem elég, ha 1-2 csatornán keresztül csordogálnak a vásárlók - minden lehetséges módon el kell érni őket, különben a konkurencia fogja ezt megtenni.

Ha nincs ideje olvasni, kattintson
Unas purchase

Mi az alábbi tevékenységekkel tudjuk segíteni céljai elérésében

Webáruház keresőoptimalizálása

Keresőoptimalizálás

Webáruházak esetén kiemelten fontos a húzótermékek, és a főbb termékcsoportokat lefedő kulcsszavak meghatározása, majd azok keresőoptimalizálása. A gondosan kiválasztott, releváns kulcsszavak eredményes SEO-zása komoly látogatottság– és forgalomnövekedéssel jár.

Tartalom marketing

Tartalom marketing

Az ár mellett a legfontosabb szempont, hogy a vevő kellő mennyiségű és minőségű információhoz jusson a termékről. Azonos ár és szolgáltatás esetén kizárólag az oldalon megjelenő tartalom fogja megkülönböztetni konkurenciájától, a látogatókat ezért jellemzően a jobb minőségű, informatívabb webáruházak nyerik meg.

Google Ads kampánykezelés

Google Ads kampánykezelés

Egy jelentős forgalmú webshop életében kihagyhatatlan hirdetési forma. Azonnali megjelenés, és értékesítés az aktuális akciókkal, új termékekkel, vagy akár készletkisöpréssel, igazodva a szezonális időszakhoz. A változó termékpaletta és a fogyasztói igények rendkívül rugalmasan kezelhetőek.

Facebook kampánykezelés

Facebook kampánykezelés

Mivel az emberek a neten töltött idejük egyre nagyobb részét a közösségi felületeken töltik, a Facebookon realizált eladások volumene is exponenciálisan nőtt az utóbbi években. A Facebook főbb erényei, hogy közösséget és brandet építhetünk, törzsvásárlói kört alakíthatunk és termékértékesítés esetén hasonló funkciót lát el, mint a Google Ads.

Mit eredményez a hatékony webáruház marketing a gyakorlatban?

Kíváncsi rá, hogy egy általunk népszerűsített UNAS webshop bevételéhez hogyan járulnak hozzá az egyes marketingcsatornák, azaz hogyan értünk el kb. 17 000 Ft-os átlagos rendelési érték mellett 4 337 megrendelést és 74 milliós bevételt?

Rendelések értéke


Az alábbi táblázatban megmutatjuk a Google Analytics látogatottsági és értékesítési csatornaadatait:

UNAS webáruház bevételei marketingcsatornánként

Látható, hogy a legtöbb bevételt a Google kereső természetes és fizetett találatai eredményezték. Legalábbis a tényleges vásárláskor ezeken a csatornákon keresztül érkeztek a látogatók. Eláruljuk azonban, hogy a vásárlások 73%-ánál a vásárlást több, különböző csatornán keresztül történő látogatás is megelőzte, ezek nélkül tehát a bevétel a jelenleginek csak töredéke lehetne!

Ha a fenti példával sikerült meggyőznünk, ne várjon tovább a sikerre:

ÉRJEN EL MINDEN KORÁBBINÁL MAGASABB BEVÉTELT ÉS MEGTÉRÜLÉST!

KÉRJE UNAS PARTNEREKNEK SZÓLÓ
EGYEDI AJÁNLATUNKAT MOST!

Miben segíthetünk?

Ajánlatkérése ingyenes és nem kötelezi Önt semmire.
A beérkezéstől számított 1 munkanapon belül jelentkezünk és megoldást kínálunk problémáira.
Adataival nem élünk vissza, nem fogjuk elárasztani kéretlen levelekkel.
KÖSZÖNJÜK MEGTISZTELŐ BIZALMÁT!

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNIA?

Cégünk 2006 óta foglalkozik SEO és PPC kampányok menedzselésével. Keresőoptimalizálás területén piacvezetők, Adwordsben pedig Premier Google Partner ügynökség vagyunk. Több ezer sikeres projektet tudhatunk magunk mögött. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden igényére megoldást tudjunk nyújtani, ezért természetesen a Facebook és a tartalom marketing sem hiányzik palettánkról. Összeszokott szakértői csapatunk nem ismer lehetetlent.

Ha szeretné egyedülálló tudásunkat és tapasztalatunkat saját szolgálatába állítani,

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Kérdése van? Csak egy telefon és munkatársaink megválaszolják!

Schmidt Alexandra

Schmidt Alexandra
06 70 385 7900

Rapi Kata

Rapi Kata
06 70 377 8774