Nincs fölösleges ideje? Mi azonnal elérjük leendő vevőit!

AdWords Ügyfeleink mondták

Google Ads / AdWords ügyfeleink mondták

Lovas Mariann

fustmenteskandallo.hu

AdWords

Buborék

Szeretném megköszönni az egész éves tökéletes munkájukat és azt, hogy mindig rögtön választ kapok a kérdéseimre. A kis cégem folyamatos fejlődéséhez az Önök munkája is nagyban hozzájárul! Köszönöm!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag 2017-es évet kívánok a Net-Position Kft összes dolgozójának!

Wábits Viktória, cégtulajdonos

ledmaster.hu

AdWords

Buborék

Míg nem találkoztam az AdWords optimalizálással, azt hittem, a saját termékeim hirdetéséhez én érthetek a legjobban. Hát, be kell vallanom, tévedtem... a net-Position munkatársai már az első hónapban mintegy 60%-kal leredukálták a hirdetési költségeinket. Folyamatosan szegmentálták és specializálták potenciális vevőinkre a hirdetéseinket, így mára az AdWordsből érkező vásárlók jelentik az egyik legfőbb bevételi forrást. Addig dolgoznak az AdWords hirdetések tökéletesítésén, míg a kívánt eredményt nem produkálják 110%-ban.

Ferenczi Zoltán, cégtulajdonos

mixerbeton.com

AdWords

Buborék

Az AdWords kampány indulása után 2 hónappal a weboldalam látogatóinak 80%-a az AdWords felületéről érkezik. A folyamatos kampányfelügyeletnek, illetve a jól célzott hirdetéseknek köszönhetően ezekből a látogatókból nagy számban lesznek megrendelők.

Pótáné Lázár Mária

progressio.hu

AdWords

Buborék

Kedves Brigitta! Nagyon jó munkát végzett, szépen alakultak a jelentkezések az AdWordsből is. Rendkívül sikeresnek ítélte mindenki a rendezvényt, a börzén 250 fő volt. Nagyon eredményes volt a munkája, amit köszönök. A továbbiakban is feltétlenül számítok majd a segítségükre.

Sándor Piroska, cégtulajdonos, akkreditált mediátor

mediatortanacsado.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Webfejlesztés

Buborék

A net-Position egy korrekt, megbízható, kreatív csapat, akik ráadásul még rugalmasak is. Abszolút személyre szóló hirdetési kampányt csináltak nekem. Mindig mindenre volt ötletük és megoldásuk. A weblapom is pont olyan lett, amilyet szerettem volna. Köszönöm nekik. Sok új ügyfelem lett az ő közreműködésüknek köszönhetően.

Tóth Roland, cégtulajdonos

woodmasters.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Számomra a legfontosabb elvárás az AdWords kampánnyal szemben a mérhető forgalomnövekedés volt, és az, hogy minél tisztábban lássam a reklámra fordított pénzem megtérülését. A net-Position által kezelt hirdetéseim eredményei mind a két szempontnak megfelelnek.

Huszti József, cégtulajdonos

naprakeszen.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Az árajánlatkérések és megrendelések száma a hirdetések elindulása óta folyamatosan emelkedik és tartósan biztosítja az új ügyfeleket. Nem nekem kell vadászni rájuk, ők találnak meg engem.

Ripp Katalin

dentaleurope.com

Keresőoptimalizálás

AdWords

Webfejlesztés

Buborék

A megkeresések szuperül alakulnak! Mint azt te is látod, a novemberi konzi óta több mint 20 online jelentkezés érkezett. Természetesen ezen felül jöttek még az ingyenes telefonra, és direkt e-mailben is jelentkezések. A mai napon az aktuális állás: 22 bejelentkezés!

Barcsák Péter

keramitalia.hu

AdWords

Buborék

Köszönjük a konstruktív hangulatú, barátságos tárgyalást, és a laza, könnyen értelmezhető kommentjeidet!

Kovács Éva

apollonia.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Szia Brigi, nagyon jó volt a hétvége, szombaton 5, vasárnap 8 új páciens volt.

Vissza az oldal tetejére