Nem az a kérdés, hogy a krízisnek vége lesz-e, hanem, hogy ki áll talpra és ki nem...

AdWords Ügyfeleink mondták

Google Ads / AdWords ügyfeleink mondták

Fejérvári János, Marketingvezető

chemaxon.hu

AdWords

Buborék

Több, mint egy éve dolgozunk együtt a net-Positionnel Google hirdetéseken. Nagyon rugalmas csapattal, gyors, hatékony és proaktív segítséget nyújtottak nekünk a kémiai informatika niche, angol nyelvű világában globális reklámokhoz.

Gál Tibor

budapestshooting.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Facebook

Buborék

Szerintem professzionálisan végzitek a munkátokat, maximálisan kiszolgálva érzem magam.

Kocsis Dóra

perfekt.hu

AdWords

Buborék

Dávid kiváló szakértelmének köszönhetően, hirdetéseink mindig a lehetőségekhez mérten a legjobb beállításokkal vannak ellátva. Bármilyen kérdést intézek felé, mindig készséggel segít, ennek köszönhetően gördülékenyen lehet vele együttműködni és hatékonyan dolgozni. Köszönjük szépen!

Németh Tamás

kepregenymarket.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Facebook

Buborék

Sok meghatározó döntést kellett hoznunk új vállalkozásunk indulásakor. de azt hiszem az egyik legjobb lépésünk az volt mikor megbíztuk a net-Position csapatát webshopunk Google hirdetéseinek menedzselésével.

Sándor Piroska

mediatortanacsado.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Sok éve dolgozom a Net-Position Kft.-vel, és nagyra értékelem a kreativitásukat, a szakmai tudást és alázatot, valamint a gyors reagálást, ahogy viszonyulnak bármilyen kérdéshez. Mindig vannak jó ötleteik, és hasznos tanácsaik.

Lovas Mariann

fustmenteskandallo.hu

AdWords

Buborék

Szeretném megköszönni az egész éves tökéletes munkájukat és azt, hogy mindig rögtön választ kapok a kérdéseimre. A kis cégem folyamatos fejlődéséhez az Önök munkája is nagyban hozzájárul! Köszönöm!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag 2017-es évet kívánok a Net-Position Kft összes dolgozójának!

Wábits Viktória, cégtulajdonos

ledmaster.hu

AdWords

Buborék

Míg nem találkoztam az AdWords optimalizálással, azt hittem, a saját termékeim hirdetéséhez én érthetek a legjobban. Hát, be kell vallanom, tévedtem... a net-Position munkatársai már az első hónapban mintegy 60%-kal leredukálták a hirdetési költségeinket. Folyamatosan szegmentálták és specializálták potenciális vevőinkre a hirdetéseinket, így mára az AdWordsből érkező vásárlók jelentik az egyik legfőbb bevételi forrást. Addig dolgoznak az AdWords hirdetések tökéletesítésén, míg a kívánt eredményt nem produkálják 110%-ban.

Ferenczi Zoltán, cégtulajdonos

mixerbeton.com

AdWords

Buborék

Az AdWords kampány indulása után 2 hónappal a weboldalam látogatóinak 80%-a az AdWords felületéről érkezik. A folyamatos kampányfelügyeletnek, illetve a jól célzott hirdetéseknek köszönhetően ezekből a látogatókból nagy számban lesznek megrendelők.

Pótáné Lázár Mária

progressio.hu

AdWords

Buborék

Kedves Brigitta! Nagyon jó munkát végzett, szépen alakultak a jelentkezések az AdWordsből is. Rendkívül sikeresnek ítélte mindenki a rendezvényt, a börzén 250 fő volt. Nagyon eredményes volt a munkája, amit köszönök. A továbbiakban is feltétlenül számítok majd a segítségükre.

Sándor Piroska, cégtulajdonos, akkreditált mediátor

mediatortanacsado.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Webfejlesztés

Buborék

A net-Position egy korrekt, megbízható, kreatív csapat, akik ráadásul még rugalmasak is. Abszolút személyre szóló hirdetési kampányt csináltak nekem. Mindig mindenre volt ötletük és megoldásuk. A weblapom is pont olyan lett, amilyet szerettem volna. Köszönöm nekik. Sok új ügyfelem lett az ő közreműködésüknek köszönhetően.

Tóth Roland, cégtulajdonos

woodmasters.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Számomra a legfontosabb elvárás az AdWords kampánnyal szemben a mérhető forgalomnövekedés volt, és az, hogy minél tisztábban lássam a reklámra fordított pénzem megtérülését. A net-Position által kezelt hirdetéseim eredményei mind a két szempontnak megfelelnek.

Huszti József, cégtulajdonos

naprakeszen.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Az árajánlatkérések és megrendelések száma a hirdetések elindulása óta folyamatosan emelkedik és tartósan biztosítja az új ügyfeleket. Nem nekem kell vadászni rájuk, ők találnak meg engem.

Ripp Katalin

dentaleurope.com

Keresőoptimalizálás

AdWords

Webfejlesztés

Buborék

A megkeresések szuperül alakulnak! Mint azt te is látod, a novemberi konzi óta több mint 20 online jelentkezés érkezett. Természetesen ezen felül jöttek még az ingyenes telefonra, és direkt e-mailben is jelentkezések. A mai napon az aktuális állás: 22 bejelentkezés!

Barcsák Péter

keramitalia.hu

AdWords

Buborék

Köszönjük a konstruktív hangulatú, barátságos tárgyalást, és a laza, könnyen értelmezhető kommentjeidet!

Kovács Éva

apollonia.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Szia Brigi, nagyon jó volt a hétvége, szombaton 5, vasárnap 8 új páciens volt.

Vissza az oldal tetejére