KERÜLJÖN AZ ÉLMEZŐNYBE, a győztes mindent visz!

Áraink

A keresőmarketing árban és hatékonyságban verhetetlen

Ma már a tudatos vevő keresi a terméket és nem az eladó a vevőt. Ha manapság bárki, bármilyen terméket vagy szolgáltatást keres, az legelőször beüti a keresőbe az őt érdeklő kifejezést, megnézi a legfelső találatokat, és csak utána indul el vásárolni. A keresőmarketing eszközöket – mint a SEO vagy az AdWords – sem árban, sem pedig hatásfokában nem tudja megközelíteni egyetlen más csatorna sem!

A SEO segítségével tud a legolcsóbban ügyfeleket szerezni

Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy weboldal tényleges látogatottsága akár 10-15-szörösére is növelhető hatékony optimalizálással. Méghozzá úgy, hogy a keresőoptimalizálás által nem csupán megtöbbszörözzük a honlap forgalmát, de érdeklődő, ún. minőségi látogatókat, vagyis potenciális vásárlókat hozunk az oldalára!

Amennyiben sikerül weboldalával a tevékenységét lefedő kulcsszavakra a találati lista élére kerülnie, és amennyiben weboldala kialakítása és tartalma hatékonyan segíti a látogatók vásárlóvá konvertálását, úgy a keresőoptimalizálásra fordított összeg többszörösen megtérülhet! Webáruházak esetében a megtérülés még szignifikánsabb és mérhetőbb: esettanulmányaink szerint egy jól működő webáruház bevételét nem ritkán a tízszeresére is növeli egy kidolgozott SEO kampány.

Csak a napi eredmények után számlázunk

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk sikerdíjas, ami annyit jelent, hogy Ön csak azokért a kulcsszavakért fizet, melyek már eredményesek, vagyis kiemelt helyezéseket értek el.

A havi számla értéke a napi eredmények összesítéséből adódik, tehát nekünk is az az üzleti érdekünk, hogy az Ön kulcsszavai ne csupán elérjék a legjobb helyezéseket, hanem hosszú távon meg is tartsák ezeket a pozíciókat.

AdWords szakértőink rutinja maximális megtérülést biztosít

Az AdWords legnagyobb erőssége a pontos célzás és a folyamatos optimalizálás. Az AdWords olyan pontos, alapos és azonnali webstatisztikai követést és elemzést tesz lehetővé, melynek segítségével – a kampánykezelő megfelelő szakértelme esetén – a kampány hatékonysága egyre fokozható, a megtérülés pedig egyre növelhető.

Bízzon minősített AdWords szakértőink tapasztalatában és gondosságában! Hirdetései a megfelelő időben, a megfelelő módon, a megfelelő ajánlattal pontosan azokat a felhasználókat célozzák majd meg, akik a leginkább fogékonyak lesznek az üzletkötésre. Sőt, különféle remarketing stratégiákkal még azokat a látogatókat is vissza tudjuk csalogatni a weboldalára egy-egy új, kifejezetten testreszabott, visszautasíthatatlan ajánlattal, akik már jártak a honlapján, de eddig még nem váltak ügyféllé.

Biztos lehet benne, hogy nagy költségvetésű kampányokban jártas, minősített AdWords szakértőink maximális szakértelemmel, gondossággal építik fel és optimalizálják kampányát a legnagyobb megtérülés érdekében.

Érdemes azt is tudnia, hogy az AdWords kampányok nem csak az online konverziókat – netes vásárlást, ajánlatkérést, feliratkozást – pörgetik nagyon fel, hanem az offline forgalmat is alaposan megdobják. Ez egy közvetett hatás, amit nem a statisztikákból fog látni, hanem egyszerűen nap mint nap megtapasztal majd: csak győzzék felkapkodni a telefont az ügyfélkapcsolatosai, és kiszolgálni az új vevőket az eladói.

Maximálisan átláthatóvá válnak a kiadásai és a bevételei

A hagyományos hirdetési formák megtérülését nem lehet pontosan lemérni, viszont a keresőoptimalizálás és az AdWords pontosan visszakövethető, számszerűsíthető eredményességgel jár.

Ráadásul átfutási idő szinte nincs is, hiszen a webstatisztikai adatok alapján azonnal követni tudjuk az eredményeket. Tehát pontosan tudható, hogy mekkora befektetés mekkora hasznot hoz. Az AdWords esetében ezen felül folyamatosan javítani lehet az egyes kampányok – azon belül is – az egyes kulcsszavak, hirdetésszövegek, céloldalak hatékonyságát.

Keresőoptimalizálásra és AdWordsre ezért garantáltan biztos marketingstratégia építhető, hiszen a megtérülés tervezhetővé válik.

Cégünkkel kizárhatja a kockázatot!

Ezen a területen a szakmai tudás és a tapasztalat felbecsülhetetlen. Miként felbecsülhetetlen az a kár is, amit egy laikus okozhat cégének. A keresőmarketing az a terület, ahol egyszerűen nem éri meg rizikót vállalni azzal, hogy a „tehetséges" szomszéd srácra, valamelyik túlterhelt beosztottjára vagy egy referencia nélküli ügynökségre bízza a keresőoptimalizálást vagy az AdWords kampánykezelést. Hogy miért?

Nézzük a konkrét példákat! Egy olyan SEO cég, amelyik nem tartja be a Google irányelveit, és nem megengedett módszerekkel optimalizálja oldalát, könnyen elérheti, hogy honlapját a Google akár örökre kitiltsa a keresőből. Egy amatőr AdWords kampánykezelő pedig úgy tudja elpazarolni az Ön költségkeretét teljesen haszontalan (nem megfelelően célzott) látogatókra, hogy közben potenciális ügyfelei a versenytársainál vásárolnak!

Ezen a területen tehát tilos kockáztatnia! Csak olyan SEO céget szabad megbíznia, melynek friss és valós, ellenőrizhető referenciái vannak, és csak olyan AdWords ügynökségre bízza a pénzét, amelyik kiérdemelte a Google Partner minősítést és tapasztalt, minősített szakértőkkel dolgozik.

Cégünk piacvezető SEO ügynökség és minősített Google Partner. 8 éve foglalkozunk keresőoptimalizálással és AdWords-szel, és ez idő alatt több mint 2200 elégedett ügyfél vette és veszi igénybe szolgáltatásainkat.

TEHÁT MENNYIBE IS KERÜL A KERESŐMARKETING?

Kérje egyedi SEO vagy AdWords ajánlatunkat, hogy megtudja, az Ön sikeréhez
hogyan járulhatunk hozzá!

Amennyiben mindkét szolgáltatást együtt szeretné igénybe venni,
ide kattintva kérheti kombinált SEO + AdWords ajánlatunkat.

Vissza az oldal tetejére