Nincs fölösleges ideje? Mi azonnal elérjük leendő vevőit!

AdWords árak

Google Ads (AdWords) árak

Miből áll össze az Ön havi AdWords költsége?

A Google Adsre (korábban AdWords) szánt kiadása két részből fog állni; egyrészt az AdWords kampány havi költségkeretéből, amit a Google részére fog kifizetni, másrészt pedig a mi ügynökségi havidíjunkból.

Bízhat benne, hogy profi AdWords szakértőink segítségével költségkerete eredményesen lesz felhasználva, tehát pénzt, időt és energiát nyer, ha minősített szakértői csapatunkra bízza a kampánykezelést.

AdWords árainkat ügyfeleink igényeihez igazítottuk

AdWords szolgáltatásunk árazását a havi hirdetési költés összegéhez viszonyítva alakítottuk ki, hogy illeszkedjen ügyfeleink igényeihez, üzleti céljaihoz. Számos nagy költségvetésű hazai és külföldi kampányt kezelünk, de mindig ügyelünk arra, hogy kisebb cégek, vállalkozások számára is testhezálló ajánlatot tudjunk nyújtani.

8 éves AdWords kampánykezelési tapasztalatunkat kiterjedt és változatos ügyfélkörben szereztük, így jól ismerjük és értjük különböző típusú ügyfeleink üzleti problémáit, és mindig van megoldásunk is ezekre.

AdWords kampánykezelési szolgáltatásunk teljes körű

Tudnia kell, hogy amikor két AdWords árajánlatot összehasonlít, megeshet, hogy egy almát egy krumplival vet össze. Hogy ez mit is jelent? Egyáltalán nem biztos, hogy „AdWords kampánykezelés” alatt két ügynökség ugyanazt érti. Sőt, fogalmazzunk inkább így: biztos, hogy nem. A legnagyobb különbségek a szolgáltatás komplexitásában, az optimalizálásra szánt idő és energia mértékében és az ügyféllel való kommunikáció rendszerességében és minőségében szoktak lenni.

Persze, a nagyon alacsony árajánlatok mindig kecsegtetőnek tűnnek… De vajon ésszerű-e azt feltételezni, hogy valódi, napi rendszerességű, folyamatos munkát kapjon egy olyan összegért, ami reálisan 1-2 órányi szakértői órabért sem fedez? Eláruljuk a kínos magyarázatot: a nagyon nyomott árú AdWords ajánlat többnyire azt jelenti, hogy a kampányfelállítással nem csak elkezdődik, hanem be is fejeződik a munka.

Pedig nyilván Önnek sem mindegy, hogy AdWords kampánykezelője mennyi időt szán hetente arra, hogy az Ön kampánya jobban teljesítsen, vagy éppen elérhető-e az illető, amikor szükség van rá… Az sem mindegy, hogy az AdWords hirdetésekkel kapcsolatos egyes munkafolyamatok beletartoznak-e a szolgáltatáscsomagba, vagy nem! Mi teljes körű, komplex AdWords szolgáltatást nyújtunk, ügyfeleinkkel folyamatosan intenzív kapcsolatban vagyunk.

És még egy fontos dolog: mivel az AdWords egy dinamikusan változó rendszer, a pénztárcája szempontjából is fontos, hogy kampánykezelője naprakész ismeretekkel rendelkezzen. Szakembereink rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt, jól ismerik, és napi szinten alkalmazzák az új funkciókat. Ha a mi AdWords csapatunk dolgozik az Ön kampányán, biztos lehet benne, hogy maximális figyelemmel és naprakész szakértelemmel végzik az optimalizálást, hogy költségkeretéből a lehető legtöbb minőségi vevőt juttassanak az oldalára.

Rejtett költségek kizárva

Mivel rendkívül változatos árképzési modellek vannak az AdWords piacon, mi fontosnak tartjuk leszögezni, hogy – sokakkal ellentétben – mi sem a hirdetésszövegek, sem a kulcsszavak számát nem korlátozzuk. Abban is különbözünk, hogy nem számolunk fel plusz költséget a konzultációkért, a tanácsadásért, de a hirdetésszövegek megírásáért sem.

Megtérülés, átláthatóság

Ügynökségünk, a net-Position Kft. a Google AdWords Minősített Partnere. Szakértői csapatunk kizárólag tapasztalt, minősített AdWords szakemberekből áll, akiknek sokéves rutinja van nagy költségvetésű hazai és külföldi kampányok kezelésében. Nálunk mindig a költséghatékonyság az első, függetlenül a havi költségkerettől.

Ön teljes AdWords fiókhozzáférést kap, azaz rálátással rendelkezik majd kampányaira, hirdetési költségeinek megoszlására, valamint az általunk végzett munkára, és rendszeres havi jelentést is küldünk az elért eredményekről. Minden kiadását kézben tudja majd tartani, és pontosan követheti a bevétel alakulását, a megtérülést.

DE MÉGIS, MENNYIBE KERÜL?

A teljeskörű kampánykezelés havidíja 80.000 Ft+ÁFA + a hirdetési költés 8%-a.

Kattintson ide, és kérje AdWords kampánykezelés ajánlatunkat most!

Az ajánlatkérés mindössze 1 percet vesz igénybe, és semmibe nem kerül.

Vissza az oldal tetejére