KERÜLJÖN AZ ÉLMEZŐNYBE, a győztes mindent visz!

Keresőoptimalizálás árak

Sikerdíjas keresőoptimalizálás, 100% árgaranciával

Sikerdíjas keresőoptimalizálást végzünk, melyre 100 %-os árgaranciát vállalunk. Ez annyit jelent, hogy amíg nem érik el a kívánt helyezéseket a szerződésben szereplő kulcsszavak, teljesen ingyen dolgozunk! És nálunk nincsenek rejtett költségek.

Érdemes a sikerdíjas keresőoptimalizálásról tudnia, hogy ezt a konstrukciót a SEO területén mi vezettük be, de az eltelt évek alatt több ügynökség is elkezdte használni ezt a fogalmat. Viszont nem ugyanazt értik alatta, mint mi! A sikerdíjas keresőoptimalizálás nálunk azt jelenti, hogy csak a napi eredmények után számlázunk. Tehát a mi érdekünk nem csupán egy adott pozíció elérése, hanem annak folyamatos fenntartása is, hiszen ha egy szó bármilyen okból elveszti korábban elért jó helyezését, az ügyfélnek nem kell fizetnie, míg helyre nem állítjuk a kívánt pozíciót.

  • A kulcsszavak árazása a napi helyezésektől függ, a havi számla pedig ezen helyezések összesítéséből tevődik össze. Minden egyes általunk optimalizált kulcsszó helyezését naponta rögzítjük rendszerünkben, melyet ügyfeleink bármikor ellenőrizhetnek a számukra biztosított online felületen. A lényeg tehát, hogy Ön kizárólag a naponta elért helyezések alapján fizet.
  • Érdemes ezen logika mentén átgondolnia, hogy vajon mit jelent, amikor egy ügynökség egy-egy adott pozíció egyszeri elérésére határoz meg sikerdíjat? Egyszerűen azt, hogy hogy arra fog törekedni, hogy bármilyen, agresszív (akár “black hat”) módszerrel gyorsan elérje, hogy a kulcsszavak jó pozíciókba kerüljenek. Egyszerűen kénytelen lesz bármi áron, bármilyen módszerrel megpróbálni határidőre elérni a beígért eredményeket, különben elesik a bevételétől. Sajnos ez a típusú optimalizálás jellemzően gyors eredményt, majd a Google büntetést követően garantáltan tartós mélyrepülést eredményez. Egy ilyen ügynökséget nem fog érdekelni, hogy mi lesz, ha a Google megbünteti az oldalt, ami így akár hosszú távon kizuhan a listáról. Ez több mint kockázatos!
  • Nálunk a sikerdíj folyamatosan követi a napi eredményeket: nekünk nemcsak az a jól felfogott üzleti érdekünk, hogy biztonságos, legális módszereink révén weboldala előre kerüljön a találati listán a legfontosabb kulcsszavakra, hanem az is, hogy hosszú távon ott is maradjon. Módszereink beváltak: ügyfeleink jelentős része több éve elégedett partnerünk.
  • Tapasztalni fogja, hogy az egyre jobb kulcsszó-eredmények a megnövekedett látogatottságban és bevételben is megmutatkoznak majd.  Ez árképzésünk igazi előnye: csak akkor kell az általunk elvégzett munkáért fizetnie, amikor az már bevételt termel Önnek!

Nincsenek rejtett költségek

Optimalizálási szolgáltatásunk teljes körű, vagyis árajánlatunk nem tartalmaz rejtett költségeket: kivétel nélkül minden olyan munkafolyamatot SEO szakértő csapatunk végez el, ami a keresőoptimalizálás sikeréhez szükséges.

Egyedi optimalizálás árak

Díjazásunkban nem alkalmazunk listaárakat, hiszen az egyes kulcsszavak optimalizálásának nehézsége a piaci verseny nagyságától és egyéb tényezőktől függően jelentősen eltér egymástól.

Minden keresőoptimalizálás árajánlatunk egyedi és tapasztalatunk alapján pontosan tükrözi a kívánt eredmények eléréséhez szükséges munkamennyiséget. Árképzésünk során nem csak a saját, de ügyfeleink érdekeit is szem előtt tartjuk. Tapasztalatunk szerint ez a hosszú távú, kölcsönösen elégedett partneri viszony alapja.

De a nagyságrendet azért eláruljuk: sikerdíjas kulcsszó napidíjunk átlagosan 500 Ft, fix havidíjas SEO-szolgáltatásunk pedig 150.000 Ft havidíjtól elérhető– gondoljon csak bele, hogy ezért az összegért mennyi új vevőt tud elérni! Tud bármilyen más marketingeszközt, ami ennyire költséghatékony? Nagyszámú kulcsszó esetén különleges kedvezményeket biztosítunk!

KÍVÁNCSI A KONKRÉT ÁRAKRA?

Töltse ki űrlapunkat, és 1 napon belül küldjük egyedi, Önnek szóló árajánlatunkat!
Az űrlap kitöltése nem kerül semmibe, és csak 1 percet vesz igénybe.

Vissza az oldal tetejére