Mert a szavaknak hatalma van

Szövegírás árak

Széles szolgáltatási körből választhatja ki azokat a feladatokat, amelyeket szeretne profi szövegíróinkra bízni. Az árakat az adott megbízás összetettsége és a szövegek terjedelme alapján kalkuláljuk. Nincsenek a számlán később felbukkanó, járulékos költségek, az általunk megadott összeg tartalmazza a szövegírást megelőző kutatást és az előzetes konzultációt is.

Értéket kap a pénzéért

A szövegírást sokan próbálják meg házon belül megoldani, mert egyszerű feladatnak hiszik. A többség azonban átértékeli ezt, amint nekikezd a szövegek elkészítésének. Az írás ugyanis rengeteg időt és komoly felkészültséget igényel. Ha minket bíz meg, tartalmait profi szövegírók írják meg, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy Ön valóban színvonalas szöveget kapjon.

Nem szöveget gyártunk, hanem tartalmat fejlesztünk. Munkánk során számos tényezőt figyelembe veszünk, hogy a szövegek az Ön által kitűzött célokat szolgálják. Találni a piacon olyanokat, akik hihetetlenül alacsony karakterenkénti áron kínálnak szövegírást. Nekik az az érdekük, hogy minél rövidebb alatt minél több szöveget írjanak, és ezt sajnos a szövegek nívója, ezáltal pedig a megrendelő sínyli meg. Tudjuk, hogy a mennyiség nem minden esetben célravezető, mi sokkal inkább a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Egy jó mondat gyakran többet ér, mint egy egész oldalnyi kifogásolható szöveg.

Figyelünk kéréseire – nemcsak szöveget adunk át, komplex szolgáltatást nyújtunk

Sosem szervezünk ki munkát. Csakis saját, főállású szövegíróinkkal dolgozunk. Kollégáink többéves gyakorlattal bírnak, kifejezetten online szövegek írására specializálódtak. Ez egyrészt garanciát jelent az elkészült szövegek minőségére, másrészt lehetőséget teremt a folyamatos kapcsolattartásra.

Közvetlenül a szövegein dolgozó munkatársainkkal egyeztethet, akik már a projekt első lépéseként fel fogják venni Önnel a kapcsolatot, hogy felmérjék igényeit, és javaslatot tegyenek a szövegekkel kapcsolatban. Ezért nem számolunk fel semmiféle tanácsadói díjat.

Az elkészült tartalmat elküldjük Önnek ellenőrzésre, kérésére egyszer díjmentesen finomíthatunk is a szövegeken.

Mivel kizárólag saját, megbízható kollégáink fejlesztik majd tartalmait, biztos lehet abban, hogy tartjuk magunkat a megadott határidőkhöz.

Befektetése megtérül

Gondoljon bele, eddig mennyi bevételtől esett el azért, mert a weboldalán található, nehezen olvasható szövegek elriasztották az érdeklődőket! Mennyivel sikeresebbek lehettek volna kampányai, ha profik készítik el a céloldalakat? Hány megrendelésről maradt le, mert meg sem nyitották hírlevelét? Hány olyan vásárlója lehet, akik átpártoltak a konkurenciához, mert jobban bíznak egy szakértői blogot író cégben?

Áldozzon a minőségi szövegekre, és Ön is látni fogja, hogy meglesz az eredménye!

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen személyre szabott árajánlatot ingyen szövegírási szolgáltatásaink bármelyikére!

Vissza az oldal tetejére