Használja jobban hirdetéseit! Finomhangolás profikkal

Google Ads audit szolgáltatás

Google Ads audit

Az Ön fiókjában is ott rejlik a lehetőség

Számos olyan ügyféllel találkozunk, aki bár aktívan használja a Google Ads (lánykori nevén AdWords) szolgáltatást, keserű tapasztalatai miatt mégis pénznyelőnek tartja, ami nem hoz valós eredményeket. A rosszul beállított, koncepció nélküli hirdetések valóban könnyen ráfizetésesek lehetnek, ilyenkor sem érdemes azonban teljesen elzárkózni a Google Ads használatától. Audit szolgáltatásunk keretében tüzetesen átvizsgáljuk fiókját, feltárva ezzel a hiányosságokat, amik miatt kampányai nem hozzák a remélt eredményeket. A szakembereink által felvázolt iránymutatás segít optimalizálni költségeit, ami hosszú távon cége sikerességét is növeli.

Lehet, hogy csak a célzás nem megfelelő, vagy éppen a szövegek nem elég találóak. Az is előfordulhat, hogy a stratégia hibás, így Ads hirdetései érdektelenek azok számára, akiknek megjelenik. Számos helyen félrecsúszhat még egy gondosan felépített kampány is, tapasztalt munkatársaink azonban átlátják a teljes folyamatot, így képesek rálelni a kritikus pontokra. Cégünk több száz sikeres projektje már közel egymillió konverziót eredményezett ügyfeleinknek: az audit során ugyanolyan alaposan vizsgáljuk át az Ön fiókját is, mint meglévő partnereink esetében.

Ön nem kockáztat semmit

Az audit segítségével költséghatékonyabbá teheti hirdetéseit, megszabadulhat az idegeskedéstől, és professzionálisabb, átgondoltabb irányban folytathatja Google Ads kampányait. Az átfogó dokumentum – melyet PDF-formátumban is átadunk – javaslatokkal is szolgál a problémamegoldást illetően, és a fiókban rejlő    lehetőségeket is felvázolja.

Mindez Önnek se elköteleződéssel, se kockázattal nem jár. Amennyiben mindent rendben találunk fiókjával kapcsolatban, nem számítunk fel semmilyen díjat munkánkért. Szolgáltatásunk tehát nem csupán hibafeltárásra alkalmas, hanem külső kontrollként is szolgál, ha szeretne meggyőződni arról, hogy valóban rendben zajlanak a dolgok GoogleAds kampányaival. Audit szolgáltatásunk abban az esetben is ingyenes, ha úgy dönt, cégünkre bízza a továbbiakban fiókja kezelését.

Tipikus hibák a Google Ads kampányokban

 • Túl általános kulcsszavak
  A specifikált kifejezések hozzájárulnak, hogy hirdetéseink valóban relevánsak legyenek a keresésekre.
 • Átfogó koncepció hiánya
  Mint minden marketingeszköz, a Google Ads is jól átgondolt, hosszú távra tervezett stratégiát igényel.
 • Nem megfelelő a célzás
  Ha nem érjük el a célcsoportunkat, nem reménykedhetünk konverzióban sem.
 • Rossz minőségű landing oldal
  Hairreleváns, unalmas vagy értékes tartalom nélküli oldal fogadja a látogatót, már fordul is vissza a további találatokhoz.
 • Nem a megfelelő kezekben van a fiók
  A saját kezelésű, vagy önjelölt szakértőnek kiadott fiók sokszor csak viszi a pénzt. Pedig nem az lenne a dolga.

Nem tudja eldönteni, hogy az Ön Google Ads fiókját mi akadályozza a sikerben? Bízza ránk a mélyelemzést, hogy ne csak látszódjon a hirdetése, de Ön is lássa az eredményét!

Hasztalan próbálkozás helyett mérhető haszon

Cégünk elnyerte a Google Kiemelt Premier Partner minősítést, így biztos lehet benne, hogy az általunk kiadott szakvélemény a lehető leghitelesebbnek számít. Egy ilyen mankóval a kezében magabiztosabban és felkészültebben kezelheti kampányait, optimalizálhatja kiadásait és növelheti cége profitját. A kiaknázatlan lehetőségek feltárásával, a kisebb-nagyobb hibák korrigálásával és a tanácsaink megfogadásával csatlakozhat azon sikeres vállalkozókhoz, akik értik és jól használják a Google Ads nyújtotta opciókat.

Hogyan zajlik pontosan a Google Ads Audit?

Az auditálás jellemzően 3-5 munkanapot vesz igénybe, ahhoz pedig, hogy megkezdhessük a munkát, mindössze a fiókazonosítóját kell megadnia, melyhez összekapcsolási kérvényt küldünk Önnek. Ez a megoldás garantálja, hogy adatai tökéletes biztonságban legyenek. Se e-mailjeihez, se YouTube-csatornájához, se egyéb kapcsolódó fiókjához nem férünk hozzá, Ads beállításaiban pedig módosításokat nem végzünk.

A munkálatok során:

 • Munkatársunk manuálisan átnézi fiókját
 • Elemzi a fiók teljes struktúráját
 • Auditálja a kulcsszavak típusait és minőségét
 • Megvizsgálja a kampánybeállításokat és a költségkeretet
 • Véleményt mond a hirdetésszövegekről
 • Felvázolja a fiókjában rejlő lehetőségeket
 • Mindezt egy áttekinthető és érthető dokumentumban az Ön rendelkezésére bocsájtja

Érdemes az audit mellett dönteni, ha úgy érzi, számolatlanul önti a pénzt céltalan és eredménytelen hirdetésekre. Akkor is hasznos azonban a szolgáltatást igénybe venni, ha jól működnek a kampányok, de fejlődési lehetőségeket keres. Az elemzést készítő szakembereink kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek hazai és nemzetközi, kisebb és nagyobb költésű kampányok kezelésében egyaránt.

Ne futtassa tovább feleslegesen a drágán és rosszul teljesítő hirdetéseket, kérje ajánlatunkat minél előbb!

Vissza az oldal tetejére