Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A www.net-position.hu-t (továbbiakban: weboldal) a net-Position Kft. üzemelteti.

Cégadatok:

  • Cégnév: net-Position on-line Marketing és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 61. 2. em. 5.
  • Cégjegyzékszám: 01-09-729424
  • Adószám: 13324144-2-43
  • Bankszámlaszám: 10918001-00000114-27520002
  • Statisztikai számjel: 13324144-7022-113-01.
  • Képviselő: Rychlyk Gyula
  • Levelezési cím: 1115 Budapest, Halmi utca 61. 2. em. 5.
  • E-mail: info@net-position.hu

A weboldal használatával Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

1. Szerzői jogok

A weboldal, valamint a rajta megjelenő grafikai, műszaki, szoftveres és egyéb megoldásokat, szöveges és képi tartalmakat, információkat és egyéb anyagokat, illetve azok elrendezését szerzői jog védi, így ezek másolása, felhasználása kizárólag a net-Position Kft. engedélyével lehetséges.

A net-Position Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal részének vagy egészének bármilyen formában történő felhasználása, másolása, átruházása, átdolgozása, vagy tárolása. A szerzői jog megsértése büntetőjogi következményeket von maga után.

2. Védjegyek

Minden, a weboldalon használt, a net-Position Kft.-re és annak szolgáltatásaira vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) a net-Position Kft. tulajdona. A net-Position Kft. partnereinek a weboldalon megjelenő védjegye az adott partner engedélyével szerepel a weboldalon.

3. A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenített információk nem minősülnek adó-, jogi-, üzleti- vagy egyéb tanácsadásnak, így az ezen információk alapján hozott, illetve ezen információkra alapozott üzleti döntésekből eredő esetleges károkért a net-Position Kft. nem vállal felelősséget.

4. Kapcsolódó honlapok

A net-Position Kft. weboldala olyan linkeket is tartalmaz, amelyek más weblapokhoz biztosítanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezen kapcsolódó honlapok harmadik fél tulajdonában, kezelésében állhatnak.
A kapcsolódó weblapokhoz a net-Position Kft. weboldala csak hozzáférést biztosít, de nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalak, illetve a rajtuk található információk tekintetében.

6. A Jogi Nyilatkozat megváltoztatása

A net-Position Kft. fenntartja a jogot jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatására.


A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései a mérvadók.

Vissza az oldal tetejére