Havidíjas SEO hosszú távú elköteleződés és kulcsszókorlát nélkül

Havidíjas keresőoptimalizálás

Az Ön üzleti céljaihoz igazítva

Mivel az aktuális Google trendek és rangsorolási szempontok alapvetően megváltoztak, ma már nem elegendő egy nagyobb webshopot, portált a hagyományos SEO-szempontoknak megfelelően kialakítani és optimalizálni. Minden ilyen jellegű site esetén a keresési szokások alakulását is fontos figyelembe venni.

Cégünk éppen ezért nem csupán kulcsszó-fókuszált, hanem az egész weboldalra kiterjedő
komplex SEO-t kínál havi, fixdíjas szolgáltatás formájában.

Akár szolgáltatóként van jelen a piacon, akár több száz vagy több ezer terméket számláló webshopot üzemeltet, teljes körű megoldásra van szüksége.

Havidíjas keresőoptimalizálás céljai és előnyei

 • Elsődleges célja, hogy kimondottan webshopokra és nagyobb portálokra fejlesztett SEO-technikák alkalmazásával a weboldal organikus, ugyanakkor releváns látogatottságát nagy mértékben növelni tudjuk.
 • A havidíjas konstrukciót legtöbbször webáruházak és portálok esetében ajánljuk, amikor a számos releváns keresőszó mellett a longtail és egyéb összetett kifejezések optimalizálása is szükséges.
 • A fixdíjas szolgáltatásunk előnye egyebek mellett, hogy széles kulcsszólistával dolgozhatunk, és a munkafolyamatok dinamikusan igazíthatóak az aktuális célokhoz és igényekhez. A költségek ezzel szemben előre meghatározottak.
 • A havidíjas SEO fontos előnye továbbá, hogy az optimalizálandó kulcsszavak száma nincs korlátozva, ami egy több ezer vagy több tízezer terméket forgalmazó webáruháznál felbecsülhetetlen, ugyanakkor rendkívül költséghatékony is.
 • Amennyiben szezonális termékek is szerepelnek áruháza palettáján, a havidíjas szolgáltatás mellett döntenie nem is kérdéses, ugyanis adaptív és dinamikus, azaz maximálisan leköveti a weboldal témáját, az aktuálisan változó termékskálát, akciókat, kiemelt időszakokat (Black Friday, karácsony stb.).
 • Más konstrukciókkal szemben nem szükséges hosszú távon elköteleznie magát, már 3 hónapos időszak esetén is igénybe vehető. A szolgáltatás rugalmas jellege lehetővé teszi, hogy kizárólag az évnek abban a részében szerződjön, amikor cégének a legmegfelelőbb.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunk tartalma

 • Auditálás/konkurenciaelemzés: melyben meghatározzuk az adott szegmenshez, weboldalhoz és igényeihez leginkább illeszkedő SEO-módszereket. A munkafolyamat része továbbá a legfontosabb és legaktívabb piaci szereplők vizsgálata, marketingeszközeik és csatornáik elemzése.
 • Kulcsszókutatás: rögzítjük a főbb kulcsszavakat, a szolgáltatásra/termékre vonatkozó összetettebb kifejezéseket, szinonimákat, ill. a célcsoport által leggyakrabban használt keresési kifejezéseket.
 • Minőségi linképítés: fontos, hogy a weboldal belső és külső linkprofilja egyaránt rendben legyen. Kollégáink ezeket ellenőrzik, majd pótolva a hiányosságokat az oldal köré olyan masszív linkprofilt építenek, mely amellett, hogy mindenben megfelel a Google irányelveinek, nagy mértékben erősíti az oldalt.
 • Tartalomírás: szakembereink elemzik a meglévő tartalmak mennyiségét, minőségét, és javaslatokat tesznek a módosításokra. Szövegíróink havi lebontásban, meghatározott témakörök alapján dolgoznak. A választott SEO-módszer szerint blogbejegyzéseket készítenek, amikre kérés szerint Facebook-posztokat is írnak.
 • Onsite SEO: speciálisan webáruházakra és portálokra fejlesztett SEO-technikákkal az aktuális igényekhez igazítva végezzük a megbízás ideje alatt. Amennyiben szükséges, a SEO része a teljes vagy részleges oldalstruktúra átalakítás is, mely munkafolyamat minden esetben előzetes egyeztetés után kerül kivitelezésre.

Érdekli, mennyibe kerülne az Ön weblapjának fix havidíjas keresőoptimalizálása?

A teljeskörű, rugalmas SEO-szolgáltatást tartalmazó fixdíjas csomagunk havi 150.000 Ft+ÁFA áron elérhető.

Amennyiben az Ön weboldala az átlagosnál magasabb időráfordítást igényel, állunk rendelkezésére: a csomag az egyedi igényeinek megfelelően extra munkaórákkal bővíthető. Az alábbi űrlap kitöltését követően örömmel elkészítjük testreszabott egyedi árajánlatunkat!

Visszahívást kérek

Vissza az oldal tetejére