KERÜLJÖN AZ ÉLMEZŐNYBE, a győztes mindent visz!

Keresőoptimalizálás - velünk biztosra mehet

Velünk biztosra mehet!

Piacvezetők vagyunk a keresőoptimalizálásban

Nyilván felmerül Önben, hogy vajon miben vagyunk mi mások, mint a többi keresőmarketing ügynökség? Miért szavazzon éppen ránk? Álljon itt néhány érv, hogy könnyebben döntsön.

  • Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta mi optimalizáljuk a legtöbb kulcsszót a legjobb eredménnyel. Jelenleg több mint 400 kulcsszavunk van az 1. helyen a Google keresőben. Mi nem csak feljuttatjuk a legjobbak közé, de ott is tartjuk!
  • Több év alatt felépítettünk egy szakmailag egyedülálló, állandó, nagyon hatékony SEO szakértői csapatot. A nálunk dolgozó szakemberek megszállott keresőmarketing specialisták, akiknek a folyamatos szakmai előrelépés elvárás magukkal szemben. Munkatársaink szakmai fejlődését és tudását a net-Position Kft. a legnagyobb értéknek tartja, ezért a legjobb képzéseket 100%-ban biztosítja.
  • Mostanra elértük, hogy több ügyfelünk van, mint riválisainknak együttvéve: számuk már 2200 felett jár. Amikor egy új ügyfél speciális problémával érkezik hozzánk, nagy valószínűséggel már találkoztunk hasonlóval, és tudunk rá megoldást. De szeretjük és folyamatosan keressük az új kihívásokat: tegyen próbára minket!
  • Változatos az ügyfélkörünk: a nagy költségvetésű projektjeink száma jelentős, de odafigyelünk rá, hogy a kis- és középvállalkozások üzleti céljaira és igényeire szabott szolgáltatásokat is kínáljunk. Ügyfeleinken keresztül a gazdaság egész keresztmetszetére rálátásunk van, a kicsik és a nagyok számunkra egyformán fontosak.
  • Szolgáltatásunkba vetett hitünket talán az erősíti a legjobban, hogy számos ügyfelünk a mi segítségünkkel nőtt nagyra, és vált stabil gazdasági szereplővé.

Saját fejlesztésű SEO technológia

  • Cégünk 18 éves fennállása óta fejleszti saját egyedi infrastruktúráját. Az általunk használt technológia és seo-metodika egyértelműen megkülönböztet bennünket más SEO-cégektől. Piaci pozíciónk alapja az a felhalmozott szellemi tőke, mely páratlan eredményességet és gyorsaságot biztosít cégünk számára.
  • Minden ügyfelünknek saját online felületet biztosítunk, melyen a projekt kezdetétől folyamatosan, naprakészen és hajszálpontosan követni tudja kulcsszavai pozícióit, költségeit, akár visszamenőleg is.
  • A weboldal keresőbaráttá alakítását (ezen belül a professzionális szövegírást is) ingyen elvégezzük, ez a keresőoptimalizálási szolgáltatásunk része.
  • Cégünk teljes körű optimalizálást végez. Mi nem tanácsot adunk és nem is webmesterén keresztül eszközölünk változtatásokat. A feladat egyedül a miénk, minden keresőoptimalizálással járó munkát 100%-ban leveszünk a válláról! A versenytárs-elemzéstől kezdve a technikai SEO-hoz szükséges programozási munkán át az összes tartalmi módosításig, felvállalva a professzionális szövegírást, a folyamatos, minőségi linképítést, és persze a napi eredmények mérését. Ilyen komplex és beépített garanciákat tartalmazó ajánlatot rajtunk kívül senki nem kínál a piacon.

100% árgarancia

Mi vezettük be a sikerdíjas keresőoptimalizálás fogalmát. Ez nálunk nemcsak annyit jelent, hogy Ön kizárólag az eredményes kulcsszavai után fizet, és árajánlatunk semmilyen utólagos, rejtett költséget nem tartalmaz, hanem azt is, hogy a sikerdíjat a napi, aktuálisan változó eredmények alapján kalkuláljuk. Árképzési modellünkből adódóan nem csupán az az érdekünk, hogy ügyfeleink kulcsszavaival elérjük a kívánt helyezéseket, hanem hogy meg is tartsuk azokat.

Tehát Ön csak akkor és annyit fizet, amit az eredményei igazolnak. Azaz, míg kulcsszavai nem kerülnek a várt pozícióba, addig az Ön költsége NULLA.

Friss referenciák

Úgy gondoljuk, hogy egy cég hitelességét leellenőrizhető és naprakész referenciái támasztják alá, ezért fontosnak tartjuk, hogy a mi referenciáink nyilvánosak és valósak legyenek. Ez az átláthatóság cégünk alapfilozófiájához tartozik, és egyben meg is különböztet minket sokaktól.

Az elmúlt években több, mint 2200 weboldal sikeres keresőoptimalizálását végeztük el. Weboldalunkon a kulcsszó-helyezések aktuális, mai eredmények, melyeket bárki könnyen le tud ellenőrizni, ha rákeres a Google-ben a referenciaként szereplő kulcsszavakra. Ha kíváncsi rá, győződjön meg róla személyesen!

SZERETNÉ TUDNI, MENNYIBE KERÜLNE, HA AZ ÖN WEBOLDALA IS
A GOOGLE TALÁLATI LISTA ÉLÉN JELENNE MEG?

KÉRJE EGYEDI KERESŐOPTIMALIZÁLÁS AJÁNLATUNKAT MOST!

Vissza az oldal tetejére