KERÜLJÖN AZ ÉLMEZŐNYBE, a győztes mindent visz!

SEO ügyfeleink mondták

Földiné Dudás Erika

fannimesecipo.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Hála a SEO-s kollégáknak, rengeteget fejlődött az oldalunk 2017 óta. Nőtt a látogatottságunk, és több a vásárlónk is.Köszönjük a segítőkészségeteket és azt, hogy mindig lelkiismeretesen dolgoztok!

Rusznák Attila

speedboysofor.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Kedves Kata!

Lehet, hogy első hallásra egy kicsit furcsa kéréssel fordulok hozzátok:
Kérlek, hogy egy kis időre vegyétek le az elérhetőségeinket a weblapról, mert mióta minden rátok bízott kulcsszót behoztatok az 1. helyre, annyi a megrendelésünk, hogy már nem bírjuk. Ahogy fel tudunk venni új munkaerőt, jelentkezünk és mehet minden tovább :-)

Beck Judit, irodavezető

palaceclub.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A klub honlapját 8 hónapja bíztuk a Net-Position csapatára. Statisztikáink azt mutatják, hogy a Google-en szerzett ügyfeleink száma minden túlzást nélkülözve kb. ötvenszeresére duzzadt az optimalizálás előtti állapothoz képest. A múltban reklámra költött pénz tetemes része most a zsebünkben marad, és bevételeink exponenciálisan nőttek. Együttműködésünk zökkenőmentes, és az eddigi eredmények szerényen fogalmazva is döbbenetesek.

Kátai Balázs

bonusnyelviskola.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Összességében véve nagyon elégedettek vagyunk az AdWords és a SEO teljesítményével is. Csoportosítunk át pénzeket a jövőben erre más, kevéssé hatékony forrásokból.

Almási Gergely, ügyvezető igazgató

ledcenter.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A net-Position Kft-vel 2009 óta olyan profi az együttműködésünk, hogy nyugodtan foglalkozhatunk egyéb dolgainkkal, mialatt ők ellátják a keresőoptimalizálást.

Lamár János, burkoló- és kőműves mester

aburkolo.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Gratulálok az eddig végzett munkáért. Nagyon meg vagyok elégedve. Amit ígértek, teljesítették. Végre hozzáértő csapat menedzseli a honlapomat. Bízom benne, hogy a jövőben is ezek a helyezések maradnak. Köszönöm.

Bihari László, cégtulajdonos

jobbagyfeltekesrajzolas.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Weboldalunk látogatottsága olyan mértéket öltött, amiről álmodni sem mertünk. Tudnék két oldalt írni az örömömről és a munkátok dicsőítéséről, arról, hogy vállalkozásunk életének egyik legjobb döntése volt a net-Position-t választani. De csak három szó jut eszembe: Ti vagytok a királyok! Napi 9 fizető látogató abban a műfajban, amiben mi dolgozunk, minden konkurensünknek csak álma. Nekünk megvan, köszönhetően Nektek!

Borsi Miklós

kiallitasistand.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A keresőoptimalizálás és a hatékony weboldal kettőse pár hónapon belül elkezdte hozni a látogatókat, és szép lassan jöttek az online megrendelések ill. ajánlatkérések is. Azóta bővítenünk is kellett csapatunkat, hogy ki tudjuk szolgálni a megnövekedett vásárló réteget. Mi csak ajánlani tudjuk ezt a marketing eszközt, véleményünk szerint ma messzemenően ez a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás.

Barka Zsolt

siofokisargataxi.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Az elmúlt három hónapban, amióta Önök végzik a weboldalam kereső optimalizálását, teljesen megváltozott a munkám, nincsenek eltelt órák utasok nélkül, megnőtt az utasköröm és anyagi oldalról is nagy a változás pozitív irányba. Az interneten az elsők között lenni, az jó dolog minden téren! Ez az Önök érdeme és köszönöm.

Boér Máté

tapolcaipisztrang.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

2013. októberétől dolgozik a net-Position Kft. honlapunk keresőoptimalizálásán. Azóta robbanásszerűen megnőtt oldalunk látogatottsága, és rengeteg ember ismerte meg cégünket. Több megrendelés is érkezett interneten keresztül. A net-Position csapata profizmusról és megbízhatóságról tett számomra tanúbizonyságot. Gyors és hatékony munkát végeznek, aminek eredményeképpen a pisztráng szóra kereséskor weblapunk az első tíz találat között szerepel, 2 kulcsszavunk esetében pedig az első helyen. Mindenkinek csak ajánlani tudom a net-Position Kft. szolgáltatásait, aki szeretne professzionális, gyors és hatékony megoldást weboldala keresőoptimalizálására.

Csépes Olympia, ügyvezető igazgató

spexx.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Társaságunk napszemüvegek nagykereskedelmével foglalkozik. Már 3 éve tartunk fenn website-ot és webshop-ot. Állandó problémánk volt, hogy nem tudtunk megfelelő helyezést elérni a keresőkben és ezáltal új klienseink nem találtak ránk. A net-Position Kft-hez ajánlás útján jutottunk el: az eredmények előbb jöttek, mint gondoltuk volna! Már 1 hónap után 3. helyezést értünk el a napszemüveg szóra, és voltak kulcsszavak, amikre az elsők voltunk!

Dr. Gáspár Levente, plasztikai sebész, cégtulajdonos

drgaspar.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Korunk hypersebességgel száguldó, áttekinthetetlen információs szupersztrádáján, az interneten útjelzők nélkül esélytelen a szükséges információ gyors és pontos megszerzése!

Különösen fontos ez a kiélezett versenyszféra területein! Kiváló ár-érték arányú, marketing szempontból zseniális befektetés az internetes kereső, a Google pozíció keresőoptimalizálása! Tényleg működik... Kiváló csapat, korrekt ár és kézzel fogható eredményesség a sikerük titka.

Köszönöm, net-Position!

Dr. Illich Melinda, intézetvezető főorvos

drillichmelinda.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Kedves Rita! Igazán remek munkát végzett! Olyan, mintha én írtam volna. Mehet!!!

Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, cégtulajdonos

borgyogyaszdr.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Honlapkészítésre és keresőoptimalizálásra kerestem profi, megbízható, megfizethető, korrekt csapatot. Az objektíven is látható eredményeiken kívül a net-Position csapatának természetessége volt számomra a legmeggyőzőbb. Az első perctől kezdve éreztem, hogy jól választottam, ami a közös munka során be is igazolódott. A honlap a kéréseimhez mindig szinte azonnal igazítva, gyorsan, precízen készült el, és most jön a lényeg, a weblap a Google keresőben alig 1 hónap alatt mind a 7-8 kulcsszóra az első tízben jelenik meg, több kulcsszóra az első háromban, és első pozíciós is van már. Professzionális keresőoptimalizálás gyorsan, hatékonyan! Köszönöm!

Foki Krisztián

tesz97.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Ezt a pozitív szellemiséget és ügyfélbarát morált őszintén szólva ritkán tapasztaljuk, amit Önöknél megszoktunk.

Gyula Sándor, cégtulajdonos

gentlemenviziturak.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Jelenleg mind az 5 kulcsszóval az 1. oldalon az első 3 helyezés között jövünk fel a Google keresőben. Ezt nagy sikernek tartom, hiszen így többen hívnak, keresnek, e-mailt írnak cégünknek, amitől a bevételünk is növekedett. Jó szívvel tudom ajánlani a net-Position Kft.-t a weblapok keresőoptimalizálásához.

Hoffer Ottó

ottiburkolat.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Köszönjük a javaslatokat és a szövegjavításokat. Örülök, hogy ilyen mélyrehatóan segítik a munkánkat, és megtisztelő a véleményük a termékeinkkel, munkánkkal kapcsolatban! Igyekszünk megfontolni minden instrukciót, izgalommal várjuk az eredményeket.

Kis Zsolt, építőmérnök, ügyvezető igazgató

albaotthon.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Átnéztem a küldött anyagot. Nagyon profi, látszik, hogy érti a dolgát, és olyan szempontokra figyelt, mely az én figyelmemet elkerülte a honlap készítésekor. Köszönöm a munkáját.

Kiss Péter

plumetbutor.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Először is köszönöm a segítségét! Az átküldött módosítási javaslatokkal elégedett vagyok, részemről szabad kezet adnék.

Kovács Szabolcs, cégtulajdonos

ablakcserebere.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A második hónaptól láthatóak lettek az eredmények. A frissen szerkesztett honlapom szépen kezdett feljönni a ranglétrán, míg a 3. hónaptól kezdve nagy meglepődésemre mind a 3 kulcsszó feljött az 1 helyre! Azóta kézzelfoghatóak az eredmények, sokkal többen keresnek meg, mint eddig. Úgy gondolom, hogy a net-Position Kft. profi módon végzi el azt, amire vállalkozik.

Laurencsik Zsuzsanna

dorkaszappan.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A munkátokkal és együttműködésetekkel maximálisan meg vagyok elégedve attól függetlenül, hogy teljesen leellenőrizhető a munka a webfelületen. A keresőoptimalizálás mellé maximálisan odaálltok és szinte azonnal és gyors hathatós segítséget nyújtotok. Köszönöm az eddig elvégzett munkátok látszik a bevételeimen.

Nyárádi Tímea, ügyvezető igazgató

akemenyszerelo.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

2013 év eleje óta vagyunk szerződött partnerek a net-Position Kft-vel, mely idő során tökéletesen sikerült az általam elképzelt igényeknek és elvárásoknak megfelelniük. Cégünk egy új területen próbált szerencsét, véleményünk szerint igen nagy sikerrel. A net-Position munkájának köszönhetően hamar megismertek minket a szakmában. Így számtalan munkánk volt az elmúlt időszakban, melyeknek száma hétről-hétre folyamatosan nő.

Pacuha Ilona

www.koltoztetesmost.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk őket.  A megbeszélések szerint alakulnak a helyezések, melyek reméljük, maradnak is.  Ha szükséges profi javaslatot kapunk, egy profi, gyors, és nem utolsó sorban egy megbízható csapattól, akik tényleg értik a dolgukat, és teljesítik, amire vállalkoztak. Köszönjük az együttműködést és a precíz munkát!

Parrag Niki, üzletvezető

barnulj.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Egy beépített garanciákkal bíró ajánlatot kaptunk. Csak akkor kellett költségekkel számolnunk, ha már a Google találati listájának élére kerülünk. Ha belegondolunk abba, hogy ez milyen előnyökkel jár a konkurenciával szemben, és ezzel együtt mennyivel kevesebbe kerül, mint bármely más marketing eszköz, láthatjuk, hogy ez tényleg egy kihagyhatatlan lehetőség volt. A Net-Position munkájával nagyon elégedettek vagyunk és hosszú távú együttműködést tervezünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a céget!

Sáfrán László, cégtulajdonos

szobafesto-budapest.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Weblapom optimalizálásán több cég is dolgozott, jelenleg csak a net-Position! Munkájuk a többi hasonló munkakörben dolgozó céghez képest is, messze kiemelkedő, rövid idő alatt szuper eredményeket produkálnak, mindezt rejtett költségek nélkül! A második weblapom fejlesztését is természetesen a net-Position-nek adtam, hisz az eredmények magukért beszélnek! Remek, és valóban profi csapat, én csak ajánlani tudom őket, kivéve a konkurenseimnek!

Schronk Attila, cégtulajdonos

ablakbazar.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A szövegek átszerkesztése remek, láthatóan javult a kulcsszósűrűség és célirányosabb a tartalmak szerkesztése.

Tarsoly Péter

logicojatek.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A legjobb, amit tudok mondani az Önök munkájáról az az, hogy nem tudok semmit mondani. És azt hiszem, ez a legnagyobb dicséret. Fogalmam sincs, mit csinálnak, nem kell foglalkozzak semmivel, és közben a Google helyezésem javult, az organikus vásárlók száma nőtt. Köszönöm.

Vakli Attila, cégtulajdonos

holidaycarrental.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Együttműködésünk óta az összes optimalizált kulcsszónál jelentős javulást értünk el, ami azt jelenti, hogy most már az összes a Google első oldalán szerepel. 6 kulcsszó benne van az első 5 találatban, 3 az első helyen található! Ez az előrelépés többszörösére növelte a látogatók számát az oldalunkon! Köszönjük a precíz, profi munkájukat és bízunk a hasonló folytatásban!

Vissza az oldal tetejére