Keresőoptimalizálás költséggaranciával

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Mit jelent a sikerdíj és hogyan működik?

Ez a konstrukció a keresőoptimalizálás kulcsszóalapú árazási modellje, a díjazás a napi eredmények és a kulcsszavak árazásának függvénye. Az árképzésből adódóan kizárólag akkor kell költségekkel számolnia, ha valamelyik kulcsszóra már sikerült eredményt elérnünk. Amíg nem javulnak a helyezések, teljesen ingyen dolgozunk.

Sikerdíjas konstrukciónk keretében az előre meghatározott kulcsszavak alapján végezzük a weboldal keresőoptimalizálását. Teljes körű SEO szolgáltatást nyújtunk, tehát kivétel nélkül minden munkafolyamatot, ami a sikerességéhez szükséges, szakembereink végeznek el.

Középpontban a teljesítmény

A Google találati listáján való előbbre kerülés átfogó tartalomfejlesztés eredménye, hiszen a Google algoritmusa az alapján értékeli egy-egy weboldal helyezését, hogy az adott honlap tartalma milyen minőségű.

Sikerdíjas szolgáltatásunk felöleli weboldala teljes körű keresőoptimalizálását. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy minden egyes weblap minden apró részlete úgy legyen kialakítva, hogy az a sikeres marketinget segítse.

Szolgáltatásunk fókuszában a professzionális tartalomírás áll. Írócsapatunk olyan szövegeket készít, melyek egyszerre szolgálnak szakmailag elsőrangú kiegészítésül termékeihez, szolgáltatásaihoz, és egyszere tükrözik ügyfélköre valamennyi igényét.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunk tartalma

 • a honlap keresőbaráttá alakítása
 • a honlapot kiszolgáló rendszer átalakítása
 • a honlap tartalmának elemzése és egyeztetés után történő módosítása
 • tartalomírás (professzionális szövegírónk által)
 • folyamatos, minőségi linképítés
 • az eredmények napi szinten történő mérése
 • a konkurens honlapok elemzése
 • jelszóval védett online felületet biztosítása, az aktuális helyezésekkel és költségekkel

Mikor válassza ezt a konstrukciót?

Ehhez több szempontot is meg kell vizsgálni: a weboldal struktúrája, a témája, a terjedelme és az optimalizálandó kulcsszavak mennyisége, valamint a várható költségek mind döntő fontosságúak.

 • Kulcsszavak: A sikerdíjas konstrukció akkor tud költséghatékony és eredményes lenni, ha a weboldal tartalmát 5-20 kulcsszó le tudja fedni. Ennél több kifejezés esetén a várható sikerdíj összege magas költségeket generálhat.
  Struktúra: A felépítést tekintve a tematikus, szűkebb szolgáltatás/termékpalettával rendelkező weboldalak esetén lehet kellően produktív.
 • Téma: A tematikát tekintve olyan weboldalak esetén javasolt, amik állandó szolgáltatással vagy termékkörrel rendelkeznek.
 • Költségek: A várható költségek szempontjából a kulcsszavak mennyisége alapján kalkulálható a keresőoptimalizálás maximum díja. A sikerdíjas árképzés magában hordozza a garanciát, mert amíg nincsenek eredmények, költség sem képződik.

Első a hazai piacon

A sikerdíjas keresőoptimalizálási konstrukciót 2006-ban cégünk vezette be a magyar piacra. Azóta is töretlenül fejlesztjük és bővítjük szolgáltatásaink palettáját, hogy minden ügyfelünknek a leghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani vállalkozása sikeréhez.

A modell hazai bevezetésével az volt a célunk, hogy bármely magyar vállalkozás számára elérhetővé tegyük a keresőoptimalizálás nyújtotta végtelen lehetőségeket. Hiszen pontosan tudjuk, hogy szükség van a kiszámítható, teljesítményalapú árazásra.

A sikerdíjas keresőoptimalizálás lényege, hogy ügyfeleink számára biztosítsuk annak lehetőségét, hogy költségvetésükhöz mérten, fokozatosan építsék fel weboldaluk tartalmait, és növekedésükkel párhuzamosan bővítsék marketingjüket.

Mivel ebben a modellben Önt csak akkor terhelik költségek, ha a közösen meghatározott kulcsszavakra cégünk eredményeket ér el, Ön már a kezdetektől képes lehet növekvő bevételeiből finanszíroznia marketingjét. Az idő előrehaladtával így egyre több, egyre erősebb kulcsszóval kerülhet weboldala egyre előrébb a Google találati listáján, bővítve vásárlókörét és növelve konverzióit.

 

Egy csésze kávét, vagy egy Google 1. helyet szeretne?

Egy átlagos kulcsszó napidíja nálunk kb. 500 Ft+ÁFA. Miután top pozícióba került a találati listán, hiszen amíg nincs eredmény, ingyen dolgozunk. Ettől biztosan eredményesebb lesz vállalkozása, mint a kávétól!

Sikerdíjas keresőoptimalizálás ajánlatunkat minden esetben egyedileg készítjük el a konkrét kulcsszavak, valamint a weblap paramétereinek függvényében. Töltse ki az alábbi űrlapot, ha kíváncsi rá, mennyibe kerülne weblapját a Google találati lista élmezőnyében látni!

Visszahívást kérek

Vissza az oldal tetejére