A szent grált még nem, de a siker titkát már megtaláltuk!

Magunkról

Nagy lendülettel vágtunk bele...

A net-Position Kft. 18 éve meghatározó szereplője a hazai online marketing piacnak. A céget 2006-ban alapítottuk egy keresőoptimalizálásban már tapasztalt, de alapvetően webfejlesztésre specializálódott cégből.

Célunk az volt, hogy a keresőoptimalizálás elhivatott szakértőivé váljunk. Ennek érdekében kifejlesztettünk egy egyedülálló keresőoptimalizálási rendszert, és felépítettünk egy nagy létszámú, profi SEO szakértői csapatot. Jelenleg 21-en vagyunk, és büszkék vagyunk rá, hogy a fluktuáció fennállásunk óta minimális.

Valljuk, hogy minőségi munkát csak profi, lojális, elhivatott, belsős szakemberekkel, minőségi munkahelyen lehet végezni. 2007. májusában budapesti és gödöllői irodánkat összevontuk, és egy minden elvárásnak megfelelő, budai, teraszos, zöldövezeti irodába költöztünk, ahol nagyon barátságos, európai színvonalú környezetben dolgozhatunk.

Ami a SEO piacvezető pozíciónk mögött van

A befektetett munka meghozta a gyümölcsét: már az indulásunkat követő első évben megszereztük a piacvezetői pozíciót, amit évek óta sikeresen meg is tartunk. Az elmúlt 8 évben rengeteget változott a keresőmarketing, és ezzel párhuzamosan mi is folyamatosan fejlesztettük a SEO módszereket. Nagyon sok keresőoptimalizálással foglalkozó cég bukkant fel és tűnt el nyomtalanul az elmúlt években, de mi álljuk a sarat: jelenleg is több száz kulcsszóval vagyunk az első helyen a találati listán, és több ügyfelünk van, mint riválisainknak együttvéve (ez az évek során több mint 2200 SEO projektet jelent).

Hogy mi a titkunk?

  • biztonságos módszerekkel, gyorsan, tartós helyezéseket érünk el a Google keresőben,
  • referenciáink frissek és leellenőrizhetőek,
  • ráadásul sikerdíjért dolgozunk, tehát az ügyfél semmit nem fizet, amíg kulcsszavai el nem érik a megfelelő pozíciókat.

Fontosnak tartjuk, hogy szakértők vagyunk, és nem tanácsadók. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, és nem tanácsadói óradíjat kérünk. A keresőoptimalizáláshoz tartozó, összes munkafolyamatot elvégezzük (technikai SEO, versenytárselemzés, tartalmi módosítások, professzionális szövegírás, folyamatos, minőségi linképítés, az eredmények napi szinten történő mérése), és kizárólag az eredmények után számlázunk.

Mi vezettük be a sikerdíjas keresőoptimalizálás fogalmát ezen a piacon, ami nem csupán annyit jelent, hogy Ön kizárólag az eredményes kulcsszavai után fog fizetni, és árajánlatunk semmilyen utólagos, rejtett költséget nem tartalmaz, hanem azt is, hogy a sikerdíjat a napi, változó eredmények alapján kalkuláljuk.

AdWordsben és weblapkészítésben is maximalisták vagyunk!

A keresőoptimalizálás mellett a PPC kampányokra is folyamatos az igény ügyfeleink részéről, így az AdWords kampányok kezelésébe is nagyon korán belevágtunk. 2007 óta kezelünk nagy költségvetésű hazai és külföldi AdWords kampányokat, a Google Partneri minősítést pedig hazánkban az elsők között szereztük meg.

Kizárólag minősített, többéves tapasztalattal bíró AdWords szakértőkkel dolgozunk, hogy üzletfeleink kampányai garantáltan a legmagasabb megtérülést érjék el. Büszkék vagyunk rá, hogy AdWords csapatunkba sikerült a legjobb szakembereket megnyernünk, akik naprakészen követik a szakmai újdonságokat. Ez létfontosságú egy olyan területen, ahol ilyen kíméletlen verseny folyik. Fontos számunkra az is, hogy partnereinkkel mindig üzleti céljaikat és lehetőségeiket maximálisan tiszteletben tartva tárgyaljunk, érthető módon, ne szakzsargonban.

Emellett a weblapkészítés továbbra is fontos tevékenységünk maradt, és az évek során új értelmet nyert. Specialitásunk a keresőbarát weblap készítés. Minden honlapot úgy fejlesztünk le, hogy az a Google robotok számára a lehető legjobban átjárható legyen (mert ez létfontosságú, akár mi, akár más cég optimalizálja majd a későbbiekben). Természetesen, aki weblapot készíttet nálunk, az általában a keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat is igénybe veszi.

Lojalitás mindig, mindenben

A hűség nálunk alapelv. Rendkívül fontosnak tartjuk a magas szintű ügyfélkezelést, a gördülékeny kommunikációt, a hosszú távú, bizalmi kapcsolatot, a korrektséget és kivételes felkészültségű szakértői csapatunk megtartását egyaránt.

A cégfilozófiánkhoz hozzátartozik, hogy ragaszkodunk a maximális szakmai és emberi megbízhatósághoz, így soha nem szervezzük ki a munkát, és nem dolgozunk külsősökkel. Minden munkát házon belül végzünk el, saját, egyedülállóan felkészült, belsős szakértői csapatunkkal.

Ha olyan SEO és PPC ügynökséget keres, melynek profizmusa kiemelkedő a keresőoptimalizálás, az AdWords és a webfejlesztés területén egyaránt, jó helyen jár! Számíthat ránk: maximalisták vagyunk, és tudjuk, hogy ügyfeleink is azok. Pontosan tudjuk, hogy piacvezető pozíciónkat csak úgy tudjuk évről-évre megerősíteni, ha mi kínáljuk a legjobb ajánlatokat a piacon.

De miért is olyan fontos a keresőmarketing?

De miért is kéne Önnek pont keresőoptimalizálásra vagy AdWordsre költenie? Egyszerű a válasz: mert ezek a csatornák hozzák a legtöbb vevőt, a legolcsóbban.

A gazdasági válság rengeteg céget kényszerített rá, hogy sokkal hatékonyabbá tegye a marketingjét, egyszerűen nem lehetett többé olyan csatornákra költeni, melyek nem generáltak elég értékesítést. Nem véletlen, hogy a keresőmarketingre (AdWordsre és keresőoptimalizálásra) fordított költések pár év alatt megtöbbszöröződtek, hiszen ez az egyetlen csatorna, ahol a bevétel és kiadás pontosan követhető és tervezhető. Ez a változás hozta magával, hogy a jóslások, becslések, intuitív döntések helyét a legtöbb helyen felváltotta az adatelemzésen alapuló marketingstratégia, a büdzsék pedig ennek függvényében lettek újraosztva.

Tiszta képlet: ami működik, arra költenek a cégek, ami pedig nem, azt kiiktatják a költségtervekből.
A keresőmarketingre pedig költenek, mert működik. Mi pedig azért vagyunk, hogy valóban jól működjön.  

SZERETNE VELÜNK DOLGOZNI?

KÉRJE SEO VAGY GOOGLE ADS AJÁNLATUNKAT MOST!

Csak 1 percet vesz igénybe, és semmibe nem kerül.

Vissza az oldal tetejére