Akik már megérezték a siker ízét..

Ügyfeleink mondták

A siker mércéje ügyfeleink elégedettsége

Számunkra az a siker, ha az általunk végzett munkával és annak eredményével ügyfeleink meg vannak elégedve. Elsőre biztosan azt gondolja, hogy csak a pozitív véleményeket tettük ki honlapunkra. Javasoljuk hogy nézzen utána, kérdezze meg ügyfeleinket munkánkról és annak hatékonyságáról. Reméljük, hamarosan az Ön véleménye is ezen az oldalon lesz olvasható.

Anek László

platinashop.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

A "platinashop" oldallal dolgozunk egymással. Zsenik! Az eredmények mellettük szólnak! Profi Csapat a jövőt idéző megoldásokkal! Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek! Köszönet Nektek net-Position!

Böröczky Ferenc

edisonvilla.hu

AdWords

Szövegírás

Buborék

Lelkes, hozzáértő csapat vagytok, akikkel kiválóan együtt lehet működni. Gyorsan és jól végzitek a munkátokat, szem előtt tartva az Ügyfél kéréseit és érdekeit.

Fejérvári János, Marketingvezető

chemaxon.hu

AdWords

Buborék

Több, mint egy éve dolgozunk együtt a net-Positionnel Google hirdetéseken. Nagyon rugalmas csapattal, gyors, hatékony és proaktív segítséget nyújtottak nekünk a kémiai informatika niche, angol nyelvű világában globális reklámokhoz.

Földiné Dudás Erika

fannimesecipo.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Hála a SEO-s kollégáknak, rengeteget fejlődött az oldalunk 2017 óta. Nőtt a látogatottságunk, és több a vásárlónk is.Köszönjük a segítőkészségeteket és azt, hogy mindig lelkiismeretesen dolgoztok!

Gál Tibor

budapestshooting.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Facebook

Buborék

Szerintem professzionálisan végzitek a munkátokat, maximálisan kiszolgálva érzem magam.

Kocsis Dóra

perfekt.hu

AdWords

Buborék

Dávid kiváló szakértelmének köszönhetően, hirdetéseink mindig a lehetőségekhez mérten a legjobb beállításokkal vannak ellátva. Bármilyen kérdést intézek felé, mindig készséggel segít, ennek köszönhetően gördülékenyen lehet vele együttműködni és hatékonyan dolgozni. Köszönjük szépen!

Koffensteinné Emese

koffensteinkaputechnika.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Szövegírás

Facebook

Buborék

Szeretnénk megköszönni az egész csapatnak, amit tettetek értünk. Együttműködésünk óta megváltozott az életünk. Kezdve a szövegírók felkészültségével, javaslataikkal, személyre szabott keresőoptimalizálásokkal, SEO beállításokkal, hirdetési kampányokkal. Örülünk, hogy ilyen csapat erősíti a mi munkánkat.

Németh Tamás

kepregenymarket.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Facebook

Buborék

Sok meghatározó döntést kellett hoznunk új vállalkozásunk indulásakor. de azt hiszem az egyik legjobb lépésünk az volt mikor megbíztuk a net-Position csapatát webshopunk Google hirdetéseinek menedzselésével.

Sándor Piroska

mediatortanacsado.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Sok éve dolgozom a Net-Position Kft.-vel, és nagyra értékelem a kreativitásukat, a szakmai tudást és alázatot, valamint a gyors reagálást, ahogy viszonyulnak bármilyen kérdéshez. Mindig vannak jó ötleteik, és hasznos tanácsaik.

Tóth László

vasmuszakibolt.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Szövegírás

Facebook

Buborék

Nem vagyok a szavak embere, ők viszont igen. Annyira meg vagyok elégedve a munkájukkal, hogy ezt a szöveget is inkább nekik kellene megírni helyettem...

Vitay Tibor

karchervitay.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Szövegírás

Facebook

UNAS

Buborék

Miért érdemes az UNAS-t és a net-Position-t választani?

Az UNAS webáruház egy igen könnyen kezelhető rendszer. Annak ellenére, hogy egy előre elkészített rendszer, sokféle feladatra használható nagyszerűen. Minden olyan marketing lehetőség adott, amely a mai internetes értékesítés során szóba jöhet. Az új lehetőségek sokszor igen korán megjelennek a „szerszámkészletben”.

Az együttműködés azonban igen példásan ment. Mindkét cég és kollégáik igen gyorsan és példásan dolgoztak együtt velünk és egymással, sokszor mi nem is kellettünk hozzá.

Munkájuk eredményeként forgalmunk emelkedett, a keresési eredménylistán több címszóra is a 100+ helyről igen hamar az 1-4 helyre kerültünk. Ezt más SEO szolgáltatást is kínáló cég meg sem közelítette.

Az UNAS csapata mindig készségesen, türelmesen hallgatja meg kéréseinket és igen gyorsan végzi el a szükséges változtatásokat.

A net-Position-nál a SEO és más marketing témában is sok olyan apró munkát is elvégeznek a webááruházon is, amelyek a rabszolgamunkától megkímélnek bennünket.

Összefoglalva: szerintem jó párosítás a net-Position és az UNAS együtt.

Rusznák Attila

speedboysofor.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Kedves Kata!

Lehet, hogy első hallásra egy kicsit furcsa kéréssel fordulok hozzátok:
Kérlek, hogy egy kis időre vegyétek le az elérhetőségeinket a weblapról, mert mióta minden rátok bízott kulcsszót behoztatok az 1. helyre, annyi a megrendelésünk, hogy már nem bírjuk. Ahogy fel tudunk venni új munkaerőt, jelentkezünk és mehet minden tovább :-)

Lovas Mariann

fustmenteskandallo.hu

AdWords

Buborék

Szeretném megköszönni az egész éves tökéletes munkájukat és azt, hogy mindig rögtön választ kapok a kérdéseimre. A kis cégem folyamatos fejlődéséhez az Önök munkája is nagyban hozzájárul! Köszönöm!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag 2017-es évet kívánok a Net-Position Kft összes dolgozójának!

Beck Judit, irodavezető

palaceclub.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A klub honlapját 8 hónapja bíztuk a Net-Position csapatára. Statisztikáink azt mutatják, hogy a Google-en szerzett ügyfeleink száma minden túlzást nélkülözve kb. ötvenszeresére duzzadt az optimalizálás előtti állapothoz képest. A múltban reklámra költött pénz tetemes része most a zsebünkben marad, és bevételeink exponenciálisan nőttek. Együttműködésünk zökkenőmentes, és az eddigi eredmények szerényen fogalmazva is döbbenetesek.

Kátai Balázs

bonusnyelviskola.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Összességében véve nagyon elégedettek vagyunk az AdWords és a SEO teljesítményével is. Csoportosítunk át pénzeket a jövőben erre más, kevéssé hatékony forrásokból.

Ponicsán Katalin, marketing menedzser

magicom.hu

Webfejlesztés

Buborék

A pontos specifikáció után is folyamatos kommunikációval készült a honlap, a számunkra megfelelő design-nal, és egy számomra is egyszerűen használható adminisztrációs felülettel. A menet közben felmerülő igényeinket a csapat készséggel el tudta készíteni, temérdek kérdésemre mindig türelmesen válaszoltak, és bevezettek engem a honlap tartalmi szerkesztésének rejtelmeibe. Bízom benne, hogy a jövőben is dolgozhatunk együtt a net-Position csapatával!

Almási Gergely, ügyvezető igazgató

ledcenter.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A net-Position Kft-vel 2009 óta olyan profi az együttműködésünk, hogy nyugodtan foglalkozhatunk egyéb dolgainkkal, mialatt ők ellátják a keresőoptimalizálást.

Lamár János, burkoló- és kőműves mester

aburkolo.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Gratulálok az eddig végzett munkáért. Nagyon meg vagyok elégedve. Amit ígértek, teljesítették. Végre hozzáértő csapat menedzseli a honlapomat. Bízom benne, hogy a jövőben is ezek a helyezések maradnak. Köszönöm.

Bihari László, cégtulajdonos

jobbagyfeltekesrajzolas.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Weboldalunk látogatottsága olyan mértéket öltött, amiről álmodni sem mertünk. Tudnék két oldalt írni az örömömről és a munkátok dicsőítéséről, arról, hogy vállalkozásunk életének egyik legjobb döntése volt a net-Position-t választani. De csak három szó jut eszembe: Ti vagytok a királyok! Napi 9 fizető látogató abban a műfajban, amiben mi dolgozunk, minden konkurensünknek csak álma. Nekünk megvan, köszönhetően Nektek!

Wábits Viktória, cégtulajdonos

ledmaster.hu

AdWords

Buborék

Míg nem találkoztam az AdWords optimalizálással, azt hittem, a saját termékeim hirdetéséhez én érthetek a legjobban. Hát, be kell vallanom, tévedtem... a net-Position munkatársai már az első hónapban mintegy 60%-kal leredukálták a hirdetési költségeinket. Folyamatosan szegmentálták és specializálták potenciális vevőinkre a hirdetéseinket, így mára az AdWordsből érkező vásárlók jelentik az egyik legfőbb bevételi forrást. Addig dolgoznak az AdWords hirdetések tökéletesítésén, míg a kívánt eredményt nem produkálják 110%-ban.

Borsi Miklós

kiallitasistand.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A keresőoptimalizálás és a hatékony weboldal kettőse pár hónapon belül elkezdte hozni a látogatókat, és szép lassan jöttek az online megrendelések ill. ajánlatkérések is. Azóta bővítenünk is kellett csapatunkat, hogy ki tudjuk szolgálni a megnövekedett vásárló réteget. Mi csak ajánlani tudjuk ezt a marketing eszközt, véleményünk szerint ma messzemenően ez a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás.

Németh Csaba, cegtulajdonos

csatornakamerazas.hu

Webfejlesztés

Buborék

Kedves Rita! Feladom... nem tudok Öntől olyat kérni, amit ne oldana meg fél óra alatt! Köszönöm! Őszintén elégedett vagyok az Önök munkájával, jó szívvel ajánlom másoknak is!

Ferenczi Zoltán, cégtulajdonos

mixerbeton.com

AdWords

Buborék

Az AdWords kampány indulása után 2 hónappal a weboldalam látogatóinak 80%-a az AdWords felületéről érkezik. A folyamatos kampányfelügyeletnek, illetve a jól célzott hirdetéseknek köszönhetően ezekből a látogatókból nagy számban lesznek megrendelők.

Pótáné Lázár Mária

progressio.hu

AdWords

Buborék

Kedves Brigitta! Nagyon jó munkát végzett, szépen alakultak a jelentkezések az AdWordsből is. Rendkívül sikeresnek ítélte mindenki a rendezvényt, a börzén 250 fő volt. Nagyon eredményes volt a munkája, amit köszönök. A továbbiakban is feltétlenül számítok majd a segítségükre.

Balogh Ágnes

marumoto.eu

Szövegírás

Buborék

Nagyon köszönjük a cikket! Mindkettőnknek tetszik és ötletesek lettek a bekezdés címek is. Alig várom a következő részt! Izgalmasan írtál, hiába tömény és tele van adatokkal, mégis élvezetes olvasni - remek munka!

Barka Zsolt

siofokisargataxi.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Az elmúlt három hónapban, amióta Önök végzik a weboldalam kereső optimalizálását, teljesen megváltozott a munkám, nincsenek eltelt órák utasok nélkül, megnőtt az utasköröm és anyagi oldalról is nagy a változás pozitív irányba. Az interneten az elsők között lenni, az jó dolog minden téren! Ez az Önök érdeme és köszönöm.

Boér Máté

tapolcaipisztrang.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

2013. októberétől dolgozik a net-Position Kft. honlapunk keresőoptimalizálásán. Azóta robbanásszerűen megnőtt oldalunk látogatottsága, és rengeteg ember ismerte meg cégünket. Több megrendelés is érkezett interneten keresztül. A net-Position csapata profizmusról és megbízhatóságról tett számomra tanúbizonyságot. Gyors és hatékony munkát végeznek, aminek eredményeképpen a pisztráng szóra kereséskor weblapunk az első tíz találat között szerepel, 2 kulcsszavunk esetében pedig az első helyen. Mindenkinek csak ajánlani tudom a net-Position Kft. szolgáltatásait, aki szeretne professzionális, gyors és hatékony megoldást weboldala keresőoptimalizálására.

Csépes Olympia, ügyvezető igazgató

spexx.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Társaságunk napszemüvegek nagykereskedelmével foglalkozik. Már 3 éve tartunk fenn website-ot és webshop-ot. Állandó problémánk volt, hogy nem tudtunk megfelelő helyezést elérni a keresőkben és ezáltal új klienseink nem találtak ránk. A net-Position Kft-hez ajánlás útján jutottunk el: az eredmények előbb jöttek, mint gondoltuk volna! Már 1 hónap után 3. helyezést értünk el a napszemüveg szóra, és voltak kulcsszavak, amikre az elsők voltunk!

Dálnoki Róbert

unitedphoto.eu

Webfejlesztés

Buborék

„Első osztályú lett, Ricsi! Csúcs!!!

Dr. Gáspár Levente, plasztikai sebész, cégtulajdonos

drgaspar.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Korunk hypersebességgel száguldó, áttekinthetetlen információs szupersztrádáján, az interneten útjelzők nélkül esélytelen a szükséges információ gyors és pontos megszerzése!

Különösen fontos ez a kiélezett versenyszféra területein! Kiváló ár-érték arányú, marketing szempontból zseniális befektetés az internetes kereső, a Google pozíció keresőoptimalizálása! Tényleg működik... Kiváló csapat, korrekt ár és kézzel fogható eredményesség a sikerük titka.

Köszönöm, net-Position!

Dr. Illich Melinda, intézetvezető főorvos

drillichmelinda.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Kedves Rita! Igazán remek munkát végzett! Olyan, mintha én írtam volna. Mehet!!!

Dr. Pallér Zsófia, fogszakorvos

fogaszat.tv

Webfejlesztés

Buborék

Kedves Rita! Köszönöm a sok-sok munkát és a segítőkészségét!!

Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, cégtulajdonos

borgyogyaszdr.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Honlapkészítésre és keresőoptimalizálásra kerestem profi, megbízható, megfizethető, korrekt csapatot. Az objektíven is látható eredményeiken kívül a net-Position csapatának természetessége volt számomra a legmeggyőzőbb. Az első perctől kezdve éreztem, hogy jól választottam, ami a közös munka során be is igazolódott. A honlap a kéréseimhez mindig szinte azonnal igazítva, gyorsan, precízen készült el, és most jön a lényeg, a weblap a Google keresőben alig 1 hónap alatt mind a 7-8 kulcsszóra az első tízben jelenik meg, több kulcsszóra az első háromban, és első pozíciós is van már. Professzionális keresőoptimalizálás gyorsan, hatékonyan! Köszönöm!

Foki Krisztián

tesz97.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Ezt a pozitív szellemiséget és ügyfélbarát morált őszintén szólva ritkán tapasztaljuk, amit Önöknél megszoktunk.

Füzesi Fruzsina, cégtulajdonos

újrakezdés.hu

Keresőoptimalizálás

Webfejlesztés

Buborék

Nagyon köszönöm az elmúlt hetek munkáit, melyet honlapomra fordítottak. A lenyűgöző szakmai felkészültségük mellett nagyra értékelem gyors, célratörő munkájukat. Még ki sem találtam, de már optimalizálták a honlapom, még meg sem álmodtam, de már idevarázsolták az új ruháját. Úgy öltöztettek fel, hogy észre sem vettem, hogy mezítelen vagyok. Ez a profizmus. Az eredmény gyönyörködtet, és teljes megelégedésemre szolgál. További rengeteg munkát kívánok, sok-sok sikerélménnyel!

Gyula Sándor, cégtulajdonos

gentlemenviziturak.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Jelenleg mind az 5 kulcsszóval az 1. oldalon az első 3 helyezés között jövünk fel a Google keresőben. Ezt nagy sikernek tartom, hiszen így többen hívnak, keresnek, e-mailt írnak cégünknek, amitől a bevételünk is növekedett. Jó szívvel tudom ajánlani a net-Position Kft.-t a weblapok keresőoptimalizálásához.

Hoffer Ottó

ottiburkolat.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Köszönjük a javaslatokat és a szövegjavításokat. Örülök, hogy ilyen mélyrehatóan segítik a munkánkat, és megtisztelő a véleményük a termékeinkkel, munkánkkal kapcsolatban! Igyekszünk megfontolni minden instrukciót, izgalommal várjuk az eredményeket.

Kis Zsolt, építőmérnök, ügyvezető igazgató

albaotthon.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Átnéztem a küldött anyagot. Nagyon profi, látszik, hogy érti a dolgát, és olyan szempontokra figyelt, mely az én figyelmemet elkerülte a honlap készítésekor. Köszönöm a munkáját.

Kiss Péter

plumetbutor.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Először is köszönöm a segítségét! Az átküldött módosítási javaslatokkal elégedett vagyok, részemről szabad kezet adnék.

Kovács Szabolcs, cégtulajdonos

ablakcserebere.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A második hónaptól láthatóak lettek az eredmények. A frissen szerkesztett honlapom szépen kezdett feljönni a ranglétrán, míg a 3. hónaptól kezdve nagy meglepődésemre mind a 3 kulcsszó feljött az 1 helyre! Azóta kézzelfoghatóak az eredmények, sokkal többen keresnek meg, mint eddig. Úgy gondolom, hogy a net-Position Kft. profi módon végzi el azt, amire vállalkozik.

Laurencsik Zsuzsanna

dorkaszappan.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A munkátokkal és együttműködésetekkel maximálisan meg vagyok elégedve attól függetlenül, hogy teljesen leellenőrizhető a munka a webfelületen. A keresőoptimalizálás mellé maximálisan odaálltok és szinte azonnal és gyors hathatós segítséget nyújtotok. Köszönöm az eddig elvégzett munkátok látszik a bevételeimen.

Muhari Gábor

forditomuvek.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Minden a megszokott kerékvágásban. Az elmúlt időszak igen pörgős volt, és ez még nagyjából most is tart. Nagyon sok telefonos és webes megkeresés érkezett. A szolgáltatásokkal maximálisan elégedett vagyok, és külön méltányolom a hétről-hétre történő egyeztetést, a személyre szabott optimalizálást. Bízom benne, hogy még sokáig alkalmunk lesz hasonló gyümölcsöző együttműködésre.

Nyárádi Tímea, ügyvezető igazgató

akemenyszerelo.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

2013 év eleje óta vagyunk szerződött partnerek a net-Position Kft-vel, mely idő során tökéletesen sikerült az általam elképzelt igényeknek és elvárásoknak megfelelniük. Cégünk egy új területen próbált szerencsét, véleményünk szerint igen nagy sikerrel. A net-Position munkájának köszönhetően hamar megismertek minket a szakmában. Így számtalan munkánk volt az elmúlt időszakban, melyeknek száma hétről-hétre folyamatosan nő.

Pacuha Ilona

www.koltoztetesmost.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk őket.  A megbeszélések szerint alakulnak a helyezések, melyek reméljük, maradnak is.  Ha szükséges profi javaslatot kapunk, egy profi, gyors, és nem utolsó sorban egy megbízható csapattól, akik tényleg értik a dolgukat, és teljesítik, amire vállalkoztak. Köszönjük az együttműködést és a precíz munkát!

Pálinkás Balázs

papperi.hu

Webfejlesztés

Buborék

 Nagyon szépen köszönjük! A logó tetszik és a háttér is jó!

Parrag Niki, üzletvezető

barnulj.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Egy beépített garanciákkal bíró ajánlatot kaptunk. Csak akkor kellett költségekkel számolnunk, ha már a Google találati listájának élére kerülünk. Ha belegondolunk abba, hogy ez milyen előnyökkel jár a konkurenciával szemben, és ezzel együtt mennyivel kevesebbe kerül, mint bármely más marketing eszköz, láthatjuk, hogy ez tényleg egy kihagyhatatlan lehetőség volt. A Net-Position munkájával nagyon elégedettek vagyunk és hosszú távú együttműködést tervezünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a céget!

Sáfrán László, cégtulajdonos

szobafesto-budapest.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Weblapom optimalizálásán több cég is dolgozott, jelenleg csak a net-Position! Munkájuk a többi hasonló munkakörben dolgozó céghez képest is, messze kiemelkedő, rövid idő alatt szuper eredményeket produkálnak, mindezt rejtett költségek nélkül! A második weblapom fejlesztését is természetesen a net-Position-nek adtam, hisz az eredmények magukért beszélnek! Remek, és valóban profi csapat, én csak ajánlani tudom őket, kivéve a konkurenseimnek!

Sándor Piroska, cégtulajdonos, akkreditált mediátor

mediatortanacsado.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Webfejlesztés

Buborék

A net-Position egy korrekt, megbízható, kreatív csapat, akik ráadásul még rugalmasak is. Abszolút személyre szóló hirdetési kampányt csináltak nekem. Mindig mindenre volt ötletük és megoldásuk. A weblapom is pont olyan lett, amilyet szerettem volna. Köszönöm nekik. Sok új ügyfelem lett az ő közreműködésüknek köszönhetően.

Schronk Attila, cégtulajdonos

ablakbazar.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A szövegek átszerkesztése remek, láthatóan javult a kulcsszósűrűség és célirányosabb a tartalmak szerkesztése.

Tarsoly Péter

logicojatek.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

A legjobb, amit tudok mondani az Önök munkájáról az az, hogy nem tudok semmit mondani. És azt hiszem, ez a legnagyobb dicséret. Fogalmam sincs, mit csinálnak, nem kell foglalkozzak semmivel, és közben a Google helyezésem javult, az organikus vásárlók száma nőtt. Köszönöm.

Tóth Roland, cégtulajdonos

woodmasters.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Számomra a legfontosabb elvárás az AdWords kampánnyal szemben a mérhető forgalomnövekedés volt, és az, hogy minél tisztábban lássam a reklámra fordított pénzem megtérülését. A net-Position által kezelt hirdetéseim eredményei mind a két szempontnak megfelelnek.

Vakli Attila, cégtulajdonos

holidaycarrental.hu

Keresőoptimalizálás

Buborék

Együttműködésünk óta az összes optimalizált kulcsszónál jelentős javulást értünk el, ami azt jelenti, hogy most már az összes a Google első oldalán szerepel. 6 kulcsszó benne van az első 5 találatban, 3 az első helyen található! Ez az előrelépés többszörösére növelte a látogatók számát az oldalunkon! Köszönjük a precíz, profi munkájukat és bízunk a hasonló folytatásban!

Huszti József, cégtulajdonos

naprakeszen.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Az árajánlatkérések és megrendelések száma a hirdetések elindulása óta folyamatosan emelkedik és tartósan biztosítja az új ügyfeleket. Nem nekem kell vadászni rájuk, ők találnak meg engem.

Ripp Katalin

dentaleurope.com

Keresőoptimalizálás

AdWords

Webfejlesztés

Buborék

A megkeresések szuperül alakulnak! Mint azt te is látod, a novemberi konzi óta több mint 20 online jelentkezés érkezett. Természetesen ezen felül jöttek még az ingyenes telefonra, és direkt e-mailben is jelentkezések. A mai napon az aktuális állás: 22 bejelentkezés!

Barcsák Péter

keramitalia.hu

AdWords

Buborék

Köszönjük a konstruktív hangulatú, barátságos tárgyalást, és a laza, könnyen értelmezhető kommentjeidet!

Kovács Éva

apollonia.hu

Keresőoptimalizálás

AdWords

Buborék

Szia Brigi, nagyon jó volt a hétvége, szombaton 5, vasárnap 8 új páciens volt.

Vissza az oldal tetejére