Blogposztok készítése

Blogbejegyzések írása

A tartalommarketing, sőt a vevők felé történő kommunikáció egyik alapköve a szakmai blog. A cégek többsége már felismerte ezt, és saját blogot működtet. Az egyes bejegyzések írását azonban nem lehet mindig cégen belül megoldani. Vagy nincs kellően felkészült kolléga, vagy egyszerűen a napi munka mellett már nem jut idő a szövegírás feladataira. Gyakorlott szövegíróink azonban mindig rendelkezésére állnak.

A blog marketing alapkövetelmény!

Nagymértékben csökkenthetők a marketingkiadások egy céges bloggal. Ennek fenntartása és a blog szövegírás együttesen is jóval olcsóbb, mintha klasszikus hirdetésekkel bombázná potenciális vásárlóit. Noha végső soron ugyanazt a hatást éri el – vagyis növeli cége bevételeit –, egy jó blog számtalan egyéb eredményt is fel tud mutatni. Csak néhány ezek közül:

  • forgalomnövekedés a weboldalán,
  • olvasók és vásárlók elköteleződése,
  • vevőszerzés,
  • stabil, törzsvásárlókból álló bázis,
  • nagyobb szakmai és márkaismertség,
  • az olvasók edukálása, potenciális vásárlókká alakítása,
  • hatékonyabb, sikeresebb keresőoptimalizálás

Kész lenne lemondani a fenti sikerekről, csak azért mert nincs, aki házon belül blogoljon?

Mintha a téma szakértőit bízná meg blogja írásával

Tőlünk az olvasók számára érdekes, szakmailag is hiteles bejegyzéseket kap. Szövegíróink anyaggyűjtés és kutatás terén szerzett gyakorlata többéves újságírói tapasztalattal egészül ki. Könnyen emészthető formában, de a legmagasabb szakmai igényeket is kielégítő alapossággal tálalják a legkülönfélébb témákat. Ez garantálja, hogy bejegyzéseik számot tartanak majd az olvasók érdeklődésére, és el fogják nyerni tetszésüket is.

A blogbejegyzések tematikáját előre egyeztetjük Önnel, hogy azok igazodjanak marketingtevékenységéhez, az esetleges akciókhoz, valamint a szezonális igényekhez. A bejegyzéseket keresőoptimalizálási szempontokat figyelembe véve készítjük el, hogy ezzel is hozzájáruljunk az olvasottság növeléséhez. Szövegíróink naponta írnak SEO szövegeket, birtokukban vannak az ehhez szükséges ismeretek.

Folyamatosan kapcsolatban lehet a szövegíróinkkal. Már a szövegek elkészítését megelőzően megkeresik, az elkészült anyagokat pedig mindenesetben egyeztetik Önnel. Nem alkalmazunk külsősöket, minden szövegírónk főállásban dolgozik nálunk, így mindig elérheti az Ön projektjén dolgozó kollégánkat. Biztos lehet abban is, hogy bejegyzéseit profi szakemberek írják, nem szabadidejükben dolgozó, tapasztalatlan kezdők.

 

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ingyenes, minden kötelezettségtől mentes ajánlatunkat!

Vissza az oldal tetejére