PPC hirdetésszövegek Google Ads, Facebook, Instagram

Google Ads hirdetésszövegek írása

Bármennyire is finomodnak a különféle hirdetési platformok, bármennyire pontosan célozhatjuk a hirdetéseket, a megfelelő szövegek nélkül lehetetlen megragadni a potenciális vevők figyelmét. Évek óta foglalkozunk AdWords kampányok lebonyolításával, amelyekhez természetesen a hirdetésszövegeket is mi készítjük el. Tudjuk, melyek azok a szövegek, amelyek működnek és konverziót hoznak. Ilyeneket készítünk Önnek is.

Ne fogjon kezet izzadó tenyérrel!

Vásárlói AdWords hirdetésével találkoznak először, ezen keresztül ismerkednek meg termékeivel és szolgáltatásaival. Akárcsak a személyes találkozáskor, itt is óriási ereje van az első benyomásnak. Gondoljon úgy a hirdetésekre, mint az üzleti megbeszélést nyitó kézfogásra! A rossz hirdetésszöveg olyan, mint az izzadó tenyér. Ugye Ön sem szeretne már a bemutatkozáskor elesni egy megrendeléstől pusztán egy kényelmetlen kézrázás miatt?

Sorjáznak az önjelölt szakértők, akik 5+1 tuti tippet adnak, amelyeket szem előtt tartva elkészíthető a tökéletes hirdetésszöveg. Ezek a tanácsok nem feltétlenül rosszak, de jobb, ha Ön is tisztában van vele, hogy ennyi sajnos nem elég ahhoz, hogy bárki is hatékony szövegeket írhasson. Az eredményességhez ennél több kell.

Konverzióalapú szövegírás többéves rutinnal

Aki próbált már AdWords kampányához hirdetésszövegeket írni, tudja, hogy mennyire kötött ez a műfaj. Mindössze 95 karakter áll rendelkezésre, gyakran egyetlen mondattal kell megfogni a vásárlókat, ami egyáltalán nem könnyű. Különösen akkor nem, ha nincs megfelelő tapasztalata a szövegírás terén.

Éveket töltöttünk azzal, hogy megismerjük a különböző célcsoportokat. Kampányok ezreit bonyolítottuk le, miközben folyamatosan elemeztük a kapott adatokat, figyeltük egyes szövegeink teljesítményét. Az összegyűjtött tudást most nagyon szívesen rendelkezésére bocsátjuk, és megírjuk azokat a hirdetésszövegeket, amelyekkel növelheti eladásait.

Nem csupán a vevőket ismerjük. Az országban az elsők között szereztünk Google Partner minősítést, azóta is folyamatosan részt veszünk a képzéseken. Szövegíróinkat is alaposan felkészítjük, hogy az AdWords rendszerének ismeretében készíthessék el a hirdetésszövegeket. A legapróbb részletekre kiterjedő figyelemmel dolgozunk minden hirdetésen. Kitartó és gondos munkánk eredménye a magas konverziós arány.

Mennyit ér Önnek a siker?

Órákat tölthet kampányai finomhangolásával, vagyonokat költhet el tanácsadásra vagy kampánykezelésre, ha nem a megfelelő szövegekkel dolgozik, az eredmények és a vásárlók sem jönnek. Egy jó hirdetésszöveg AdWords költségeinek töredékéért elkészíthető. Hatása azonban érezhető lesz.

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen ingyenes árajánlatot, és bonyolítson le sikeresebb kampányokat szövegeinkkel!

Vissza az oldal tetejére