Marketing szövegírás SEO, PPC tartalommarketing

Céloldalak szövegezése

A legjobban felépített kampány sem lesz sikeres, ha landing oldala nem képes meggyőzni potenciális vásárlóit. Az alacsony konverziós ráta oka gyakran a céloldal nem megfelelő szövegezése, a silány tartalom. Vagyonokat költött arra, hogy forgalmat tereljen oldalára, a megtérülés mégis elmaradt? Ne bukjon el éppen a célegyenesben! Profi szövegíróink felteszik a pontot az i-re.

Ahol a kiadásból bevétel lesz

Számos módja lehet annak, hogy látogatókat csalogasson oldalára: élhet például az AdWords vagy a közösségi média hirdetéseivel. Több módszerrel is eredményesen gyűjthet érdeklődőket, egyetlen ötletes hirdetésszöveg százakat csábíthat a céloldalra. A kampány kimenetelének szempontjából azonban még mindig rengeteg múlik a landing oldalon. Az érdeklődőből itt válhat vásárló, a marketingköltségből pedig profit.

Egy jól működő landing oldal képes jelentősen növelni kampánya teljesítményét, és hozzásegíti bevételeinek növeléséhez. A kampánytól függően a konkrét célok igazán sokszínűek lehetnek:

  • gyűjthet hírlevél-feliratkozókat,
  • építhet adatbázist,
  • ösztönözhet ajánlatkérést,
  • vagy értékesíthet is.

Bármilyen eredményt is szeretne elérni, egy szakszerűen megírt landing oldallal közelebb kerülhet hozzá.

A jó landing oldal konvertál

Több száz kampánnyal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy mennyire eltérőek lehetnek a más-más célcsoportoknak szánt, különféle célokat szolgáló landing oldalak. Az azonban minden jól megírt landing oldalban közös, hogy átlagon felüli konverziót generálnak. Munkánk közben mindig ez lebeg a szemünk előtt, ennek érdekében elegyítjük egymással a bevált módszereket az új fogásokkal.

Tisztában vagyunk vele, hogy nincs még egy olyan műfaj, ahol annyira fontos lenne a kontextus, mint a céloldal esetében. A szövegeket éppen ezért a kampány egészének fényében készítjük el. Figyelembe vesszük értékesítési csatornájának elemeit, hogy a legtöbbet hozzuk ki marketingtevékenységéből.

Bízza a munkát rutinos profikra!

A landing oldalakon minden mondatnak óriási súlya van. Talán sehol sem jut akkora szerephez a szövegírás, mint a céloldal készítés eestében. Akár egyetlen rosszul megválasztott szófordulattal is elriaszthatja leendő vásárlóit, ami miatt jelentős összegektől eshet el. Tapasztalt szövegíróink tudják, hogyan bírják rá látogatóit a vásárlásra.

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Tegye sikeressé kampányait, kérje ingyenes ajánlatunkat!

Vissza az oldal tetejére