Mert a szavaknak hatalma van

Lektorálás többéves szerkesztői múlttal

Több szem többet lát, de talán nem a recepciós a legjobb választás, ha szeretné valakivel átnézetni a már elkészült szövegeket. Ügyfeleink tartalmait szerkesztői gyakorlattal és szakirányú végzettséggel bíró szövegírók gondozzák. Szívesen rendbe szedjük az Ön szövegeit is.

Mit mond Önről a weboldala?

A hétköznapi beszélgetések során szerzett tapasztalataiból mindenki tudja, hogy nemcsak az számít, mit mondunk, hanem az is, hogyan mondjuk azt. Az írott szövegekre ez fokozottan igaz. Érdemes odafigyelni arra, milyen minőségű szövegekkel találkoznak a látogatók honlapján, hiszen ez alapján fognak képet alkotni cégéről.

Mennyire tűnnek megbízhatónak vagy precíznek azon cég munkatársai, amelynek honlapja vagy hírlevele hemzseg a helyesírási hibáktól? Lehet, hogy munkájuk során a legnagyobb körültekintéssel járnak el, de a látogatókban mégis a figyelmetlenség és a szétszórtság érzetét keltik. Megrendelés hiányában sajnos már arra sincs esély, hogy bizonyíthassák rátermettségüket.

Ugyanez vonatkozik a webszövegek stilisztikájára is. Egy félreérthető mondat vagy egyetlen rosszul megválasztott szó is elég lehet ahhoz, hogy elveszítsen egy potenciális vásárlót. Ha már sikerült látogatókat csábítania weboldalára, kár lenne a helytelen szóhasználat miatt veszni hagyni a lehetséges megrendeléséket.

Vajon az Ön webszövegei hibátlanok?

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is alaposan átolvasta a honlapjára kerülő szövegeket. Azonban így sem lehet biztos abban, hogy nem maradtak bennük hibák. Még a napi szinten írással foglalkozók szövegeit is többen ellenőrzik, mielőtt azok nyilvánosságra kerülnének. A figyelmetlenségből eredő apró tévedések többszörösen megbosszulják magukat, üzleti célú weboldalak esetén ez pedig számszerűsíthető veszteséggel járhat.

Megóvhatja magát a bevételkieséstől.

Ellenőriztesse szövegeit profi szövegírókkal!

A szövegírás és a szerkesztés önálló szakma. Megvannak a maga szabályai, fortélyai a célravezető, mindenki számára érthető szöveg elkészítésének. Kollégáink birtokában vannak annak a tudásnak, amivel az Ön szövegeit is könnyen olvashatóvá, egyértelművé és maradéktalanul helytállóvá alakíthatják.

A lektorálás során többször, alaposan átvizsgáljuk a szövegeket, kijavítjuk a helyesírási, nyelvhelyességi és stilisztikai hibákat. Odafigyelünk arra is, hogy az online olvasási szokásoknak megfelelően tagoljuk a tartalmat. Így biztos lehet abban, hogy látogatói is éppen azt fogják érteni a leírtakon, amit Ön szeretne közölni velük.

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen ingyenes árajánlatot szövegei lektorálására!

Vissza az oldal tetejére