SEO tartalomírás, webszövegírás Weboldalak keresőoptimalizálása

SEO szövegírás

Keresőoptimalizált szövegek szerkesztése

Nem elég jó szövegeket írni, azt is el kell érni, hogy ezek eljussanak a látogatókhoz. Az internetes keresők jelentős forgalmat generálhatnak weblapjának, az új látogatók pedig lehetséges vásárlókat jelentenek. Az Ön weboldalát is rengetegen keresik, segítsen nekik megtalálni! Ennek első lépése, hogy a honlapján található szövegeket keresőbaráttá alakíttatja.

Optimalizálás az Ön által kiválasztott kulcsszavakra

Naponta keresések tízmillióit indítják csak Magyarországról. Az Ön szolgáltatásai és termékei iránt is érdeklődnek. Az azonban korántsem biztos, hogy meg is fogják találni a honlapját. Ha nem szerepel az első 20 találat között, az internetezők számára szinte láthatatlan marad. A kiélezett versenyben csaknem lehetetlen keresőoptimalizálás nélkül a találati lista élére kerülni.

A keresőoptimalizálás alapját a SEO tartalom adja, ami alatt még mindig főként a szöveges tartalmat kell érteni. Az optimalizálási szempontokat figyelmen kívül hagyó szövegekkel hiába is próbálkozna, ezekkel jóformán képtelenség eredményeket elérni.

Mi rendbe szedjük szövegeit. Csak el kell döntenie, hogy melyek azok a keresési kifejezések, amelyekre előrébb szeretne kerülni a találati listában. Az Ön által meghatározott kulcsszavaknak megfelelően szerkesztjük át szövegeit, figyelve arra, hogy ne csak a keresőmotorok, hanem látogatói igényeit is teljes mértékben kielégítsék.

Szerkesztés stabil keresőoptimalizálási háttérrel

Szövegíróink napi szinten vesznek részt az általunk vállalt keresőoptimalizálási projektekben, ismerik a legfrissebb SEO trendeket, tisztában vannak a technológiai követelményekkel. Szükség esetén egyeztetnek az optimalizálásra specializálódott szakértőinkkel.

A keresőbarát tartalom szerkesztése során számtalan szempontot figyelembe vesznek, sőt elemzik a konkurens weboldalakon található szövegeket is. Az eredmények alapján javaslatot is tehetnek az esetleges további bővítésekre és a későbbi teendőkre.

Természetesen emellett többéves szerkesztői és lektori gyakorlattal rendelkeznek.

Dolgozzon megbízható partnerrel! Válassza kreatív szövegíróinkat!

Sosem szervezünk ki munkát, kizárólag saját, főállású szövegíróinkat foglalkoztatjuk. Szövegeit nem szabadidejükben, mellékkeresetért dolgozó egyetemisták vagy szabadúszók, hanem valódi szakértők fogják szerkeszteni. Ez garantálja az elkészült SEO szövegek kiváló minőségét és a vállalt határidők pontos betartását.

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Tegye meg az első lépést leendő vásárlói felé, és kérje ingyenes ajánlatunkat!

Vissza az oldal tetejére