Mert a szavaknak hatalma van

Miért fontos a webszövegírás?

Hiába sikerül látogatókat, potenciális vásárlókat csábítania oldalára, ha ott aztán mégis úgy döntenek, inkább más termékeit vagy szolgáltatását választják. A weboldalak nagy része, általában mintegy 75%-a szöveges tartalom. Ha a szöveg nem működik, akkor a weboldal sem működik. Emiatt pedig cége jelentős bevételektől eshet el.

A látogatók a honlapján olvasható szövegek alapján alkotnak képet cégéről.

Ha weboldala hemzseg a stiláris vagy helyesírási hibáktól, elég egyetlen perc, és az érdeklődők máris a konkurenciához fordulnak. Önmagában azonban kevés a helyesen és megfelelő stílusban megírt szöveg. A weblap legfontosabb célja, hogy a látogatót vásárlóvá változtassa. Mi ismerjük azokat a szövegírási fogásokat, amelyekkel elérheti, hogy a honlapját böngésző érdeklődők végül Önnél hagyják a pénzüket.

Milyen a jó webszöveg?

  • Informatív – A látogatók azért keresték fel weblapját, mert válaszok után kutatnak, megoldást keresnek problémájukra. Lássa el őket a szükséges információval, és bizalommal, elköteleződéssel, vásárlássál fogják meghálálni!
  • Emészthető – Vásárlói nem feltétlenül szakemberek, ezért kell a szövegeknek laikusok számára is világosnak, közérthetőnek lennie. A szövegírás során nagy hangsúlyt kell fektetni a befogadást és az olvasást elősegítő tagolásra is.
  • A célcsoportnak szól – A közös hang elengedhetetlen a sikerhez. Ez nemcsak személyes találkozáskor van így, a weboldalon olvasható szövegeket is az olvasó nyelvén kell megírni.
  • Illeszkedik cége arculatához – Honlapja szövegének tükröznie kell vállalkozását. Ez alapján fogják megismerni, majd később beazonosítani cégét.
  • Figyelembe veszi a keresőoptimalizálási szempontokat – Ma már nemcsak a látogatókat kell kiszolgálni, hanem a keresőmotorokat is. A jó szöveg elsősorban az olvasóknak szól, de szem előtt kell tartani bizonyos technológia paramétereket is.

Ha minőségi szöveget szeretne weblapjára, bízza szakemberre a tartalomírást!

Kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek a webszövegírás terén, jól ismerik az elvárásokat, tisztában vannak az aktuális trendekkel. Honlapok százain olvashatók az általuk írt szövegek, temérdek céget segítettek már közelebb a sikerhez. Ön is profitálhat tapasztalatunkból, ha minket bíz meg weboldala szövegezésével.

Sosem szervezzük ki az elvállalt munkánkat. Szövegeit a projekttel megbízott főállású munkatársunk készíti el, aki mindig rendelkezésére áll. Már a szövegírás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot, és a szövegek elkészültéig közvetlenül vele egyeztethet.

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Vissza az oldal tetejére