HOGYAN SZEREZHET TÖBB VEVŐT UNAS WEBÁRUHÁZÁBA?

Mi segítünk a válasz megtalálásában. Kérjen weblapjára szabott javaslatokat és árajánlatot!

Ha nincs ideje olvasni, kattintson
Unas webáruház

A webáruháza színvonalához méltó marketing ma mindennél fontosabb

A jelentős forgalmú webáruházak mindegyikéről elmondható, hogy mindent megtesznek potenciális vásárlóik eléréséért és vásárlására ösztönzéséért. Ma már nem elég, ha 1-2 csatornán keresztül csordogálnak a vásárlók - minden lehetséges módon el kell érni őket, különben a konkurencia fogja ezt megtenni.

Ha nincs ideje olvasni, kattintson
webáruház

Az alábbi tevékenységekkel segítjük céljai elérésében

Webáruház keresőoptimalizálása

Keresőoptimalizálás

Ügyfeleink egyedi igényeit és elképzeléseit figyelembe véve alakítjuk ki a megfelelő UNAS SEO-stratégiát. A webshopok esetében fontos a húzótermékeket és a főbb termékcsoportokat lefedő kulcsszavak, szinonimák és összetett kifejezések meghatározása, majd azok szakszerű keresőoptimalizálása. Az organikus megkeresések számának növelésével egyúttal a forgalom is fokozható.

Kérjen ajánlatot UNAS webshopjának keresőoptimalizálásra!

Tartalom marketing

Tartalom marketing

Az ár mellett fontos szempont, hogy a vevő kellő mennyiségű és minőségű információhoz jusson az adott termékről. Azonos ár és szolgáltatás esetén kizárólag az oldalon megjelenő tartalom fogja megkülönböztetni Önt a konkurenciájától — a látogatókat jellemzően a jobb minőségű, informatívabb webáruházak nyerik meg. Kategóriabevezetőkkel, termékspecifikus leírásokkal és egyedi blogbejegyzésekkel nemcsak cége hitelességét növelheti, de újabb vásárlókat is szerezhet. Az eDM-szövegek (hírlevelek, akciós e-mailek) ugyanerre hivatottak – természetesen ezek elkészítését is vállaljuk.

UNAS webáruháza van? Hívjon minket tartalommarketing árajánlatért!

Google Ads kampánykezelés

Google Ads-kampánykezelés

Egy jelentős forgalmú webshop életében kihagyhatatlan hirdetési forma, ami könnyedén a szezonális időszakokhoz igazítható (akciók, új termékek). Az Ads azonnali megjelenést és értékesítést biztosít. A változó termékpaletta és a fogyasztói igények rendkívül rugalmasan kezelhetőek: a remarketing kampányoktól kezdve a Keresési-hálózaton történő hirdetések futtatásán át egészen a Shopping-hirdetésekig többféle típusból választhat.

Megtaláljuk a cégének legjobb hirdetési formát – bízza ránk a kampánykezelést!

Facebook kampánykezelés

Facebook-kampánykezelés

Az emberek a böngészőidejük nagy részét a közösségi felületeken töltik, így a Facebookon realizált eladások volumene is exponenciálisan nőtt az utóbbi években. A Facebook főbb előnyei: közösséget és brandet épít, segítségével kialakítható egy törzsvásárlói kör, ráadásul a termékértékesítésben hasonló funkciót lát el, mint a Google Ads. A posztokon túl cégre szabott hirdetések elkészítését is vállaljuk: katalógus- és remarketing hirdetések, márkaismertség növelő szövegek és lájkgyűjtők közül választhatja ki a céljaihoz és igényeihez leginkább illőket.

Érdeklődjön a Facebook-kampánykezelésről, és hirdessen hatékonyabban!

Mit eredményez a hatékony webáruház marketing a gyakorlatban?

Kíváncsi rá, hogy egy általunk népszerűsített UNAS webshop bevételéhez hogyan járulnak hozzá az egyes marketingcsatornák, azaz hogyan értünk el kb. 17.000 Ft-os átlagos rendelési érték mellett 4.337 megrendelést és 74 milliós bevételt?

Rendelések értéke


Az alábbi táblázatban megmutatjuk a Google Analytics látogatottsági és értékesítési csatornaadatait:

UNAS webáruház bevételei marketingcsatornánként

Látható, hogy a legtöbb bevételt a Google kereső természetes és fizetett találatai eredményezték. Legalábbis a tényleges vásárláskor ezeken a csatornákon keresztül érkeztek a látogatók. Eláruljuk azonban, hogy a vásárlások 73%-ánál a vásárlást több, különböző csatornán keresztül történő látogatás is megelőzte, ezek nélkül tehát a bevétel a jelenleginek csak töredéke lehetne!

Ha a fenti példával sikerült meggyőznünk, ne várjon tovább a sikerre!

ÉRJEN EL MINDEN KORÁBBINÁL MAGASABB BEVÉTELT ÉS MEGTÉRÜLÉST!

KÉRJE UNAS PARTNEREKNEK
SZÓLÓ AJÁNLATUNKAT!

Miben segíthetünk?

Ajánlatkérése ingyenes és nem kötelezi Önt semmire.
A beérkezéstől számított 1 munkanapon belül jelentkezünk és megoldást kínálunk problémáira.
Adataival nem élünk vissza, nem fogjuk elárasztani kéretlen levelekkel.
KÖSZÖNJÜK MEGTISZTELŐ BIZALMÁT!

ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNIA

2006 óta foglalkozunk SEO és PPC-kampányok menedzselésével. Keresőoptimalizálás területén piacvezetők, Adsben pedig Premier Google Partner ügynökség vagyunk. 2017 óta hivatalos UNAS partnerek is. Több ezer sikeres projektet tudhatunk magunk mögött. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden igényére megoldást nyújtsunk, ezért a Facebook és a tartalommarketing sem hiányzik palettánkról.

Kérjen ajánlatot keresőmarketing ügynökségünktől!

Schmidt Alexandra

Schmidt Alexandra
06 70 385 7900

Rapi Kata

Rapi Kata
06 70 377 8774