Egyedi weblap, egyedi igényekre és még a keresők is szeretni fogják...

Weblapkészítés - egyedi megoldások

Weblapkészítés

Mindig az első benyomás a legfontosabb

Webes megjelenése nagymértékben meghatározza, ahogyan cégéről a leendő ügyfelek, üzleti partnerek, alvállalkozók először véleményt fognak formálni.

Egyedül az Ön kezében van a lehetőség, hogy ezt a képet alakítsa és használja. Ön dönti el, hogy milyen üzeneteket akar megfogalmazni, milyen hatást szeretne elérni, és hogyan használja honlapját üzleti céljai elérésére. Mi ebben a folyamatban nyújtunk professzionális segítséget.

Szeretnénk eloszlatni egy tévhitet, amivel sokan áltatják magukat. Egy technikailag, tartalmilag, esztétikailag vagy marketing szempontból elavult honlap sajnos nem időhiányt vagy 0-24 órás elfoglaltságot sugall – ami valójában meglepően gyakran áll a halogatás hátterében – hanem sokkal inkább az ellenkezőjét.

Az általunk készített weboldalak előnyei

Nyilván az érdekli a legjobban, mivel tudnak többet az általunk készített weboldalak, mint más cég oldalai. Számos olyan erősségünk van, amit külön-külön több cég is ajánl, de együtt már sokkal kevésbé.

  • keresőbarát felépítés
  • minden projekten saját csapatunk dolgozik (webdesigner, programozó, SEO szakértő, szövegíró)
  • együtt gondolkodunk az ügyfeleinkkel a közös munka során
  • egyedi igényekre egyedi megoldásokat kínálunk
  • naprakészek vagyunk, követjük a trendeket
  • eladáscentrikus, felhasználóbarát weboldalakat hozunk létre: az ügyfélszerzésre fókuszálunk

Keresőbarát felépítés

A keresőbarát kialakítást külön is ki kell emelnünk. A 21. században talán hihetetlennek tűnik, de igaz: a weblap-készítő cégeknek csak elenyésző hányada írja meg a Google elvárásainak megfelelően a honlapokat. A többiek vagy a szakmai tudás híján, vagy lustaságból, vagy egyszerűen csak azért nem programozzák le kellő körültekintéssel a weblapokat, mert az általuk kínált szolgáltatásban nem szerepel a keresőbarát kialakítás.

Cégünk a keresőoptimalizálásban betöltött piacvezető szerepénél fogva maximálisan tisztában van a keresőbarát kialakítás feltételeivel. Ezért garantáljuk, hogy az általunk fejlesztett honlapok mindegyike megfelel a Google elvárásainak.

Viszont azt is fontos tudni, hogy a keresőbarát kialakítás nem jelent egyben automatikusan optimalizálást is, ezért ha honlapot készíttet cégünknél, mindenképpen ajánljuk, hogy vegye igénybe keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat is!

Csak belső munkatársakkal dolgozunk

Még egy olyan erősségünket szeretnénk hangsúlyozni, mely ritka ezen a piacon. 16 főállású alkalmazottunk maximálisan elkötelezett a minőségi munka iránt. Minden új honlap mögött a teljes csapat áll (webdesigner, programozó, SEO szakértő, szövegíró). Sosem adjuk ki külsősöknek a feladatokat, minden projektet házon belül, saját webfejlesztő szakembereink visznek végig, hogy a szakmai és emberi megbízhatóságot mindvégig tudjuk ügyfeleink felé garantálni.

Vissza az oldal tetejére