Nem az a kérdés, hogy a krízisnek vége lesz-e, hanem, hogy ki áll talpra és ki nem...

Ads / AdWords - Google Partner ügynökség vagyunk

Google Partner ügynökség vagyunk

Válasszon minősített Google Ads / AdWords ügynökséget!

2007 óta foglalkozunk Google Ads-szel (korábbi nevén AdWords-szel), és hazánkban az elsők között lettünk minősített Google Partner ügynökség. Ez annyit jelent, hogy munkánk színvonalát a Google ellenőrizte, szakmailag elismeri, és szolgáltatásunkat kifejezetten ajánlja.

Természetesen a Google kimagasló szakmai színvonalat vár el azoktól az AdWords ügynökségektől, melyek kiérdemelték a Google Partner státuszt, így tőlünk is.

AdWords szakértőink tapasztaltak nagy költségvetésű kampányok kezelésében, és mindig sikerrel teljesítik az egyre bővülő és szigorodó vizsgakövetelményeket, ami azért is alapvető, mert ez a minősítés adott szintű költéshez és rendszeresen teljesítendő vizsgákhoz is kötött. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink érdekében az elsők között kezdjük el rutinosan használni az új meg új funkciókat, így a Google Partners program keretén belül számos szakmai továbbképzésen, konferencián veszünk részt.

A Google Partner minősítés nem csak az ügynökségeket támogatja, de az ügyfeleket is védi, hiszen az Ads (AdWords) ügynökségek közül ilyen módon jóval könnyebben tudják kiszűrni a szakmailag megbízható cégeket. A Google ügynökségekre vonatkozó útmutatóját ezen a linken érheti el: Együttműködés harmadik felekkel

A Google Partner státusz biztosíték arra, hogy az Ön kampányát profi, minősített szakértők fogják kezelni, akik számára mindig a költségek maximális megtérülése az első.

AdWords szakértői csapatunk rendkívül felkészült

Cégünknél az ország legjobb AdWords szakemberei dolgoznak azon, hogy ügyfeleink kampányai a legmagasabb megtérülést érjék el. Szakértőink folyamatosan képzik magukat, és naprakészen követik a Google újításait, hiszen az AdWords rendszer folyamatosan új, hatékony lehetőségekkel bővül. A csapat minden tagja nagy költségvetésű hazai és külföldi kampányokban tapasztalt, átlagon felül képzett szakember.

Tapasztalt AdWords szakértőinktől jogosan várhatja el, hogy figyelembe vegyék és összehangolják a kampánykezelés és optimalizálás sikerességéért felelős összes tényezőt – ehhez viszont hosszú évek gyakorlata szükséges. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ügynökségünk gyorsabban és olcsóbban hozza az eredményeket! Számíthat rá, hogy professzionális kampánykezelés esetén hirdetési költségei jóval nagyobb arányban fognak megtérülni.

8 éves AdWords kampánykezelési rutinunk segít abban, hogy Ön bármilyen problémával is forduljon hozzánk AdWords terén, nagy valószínűséggel tudjuk rá a megoldást.

Külföldi AdWords kampányok kezelésében is otthon vagyunk

Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Írországban és az Egyesült Államokban futnak/futottak sikeres külföldi kampányaink.

AdWords szolgáltatásunk 2007-es indulása óta kezelünk milliós nagyságrendű külföldi AdWords hirdetéseket, így a nemzetközi kampányait is nyugodtan ránk bízhatja.

A kiterjedt külföldi kampánytapasztalat igen ritka a piacon.

Komplex AdWords szolgáltatást nyújtunk

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy AdWords kampánykezelés címszó alatt meglehetősen különböző ajánlatokkal fog találkozni. Igen elterjedt, hogy a legtöbb ajánlat számos rejtett, járulékos költséget tartalmaz. Nálunk ettől nem kell tartania!

Ezért nálunk új AdWords fiók felépítésekor nincs külön kampányépítési díj, régi fiók átvételénél nem számítunk fel auditálási díjat, nálunk nincs külön konzultációs díj, a szövegírás is beletartozik szolgáltatásunkba, és nem korlátozzuk sem a hirdetési csoportok, sem a hirdetésszövegek, sem a kulcsszavak számát.

Az is fontos különbség lehet két ajánlat között, hogy az adott AdWords specialista mennyi időt és energiát szán a rendszeres optimalizálásra, ami ezeknek a kampányoknak a kulcsa. Hiszen az egyes változók folyamatos finomhangolásától függ a konverziók számának erősödése, a költségek csökkentése és a bevétel növelése. Vannak ügynökségek, melyek csak a kampány felállítására koncentrálnak, nálunk a kampány felépítése után a folyamatos optimalizálás alapelv, amire bőven rászánjuk az időt és energiát.   

Mindezeket azért tartjuk fontosnak külön hangsúlyozni, mert minősített AdWords ügynökségként az a célunk, hogy a legjobb ár-érték arányban nyújtsunk kiemelkedő színvonalú és komplexitású szolgáltatást, és nem az, hogy mindenképpen aláígérjünk a piaci áraknak, vagy hogy rejtett, utólagos költségekkel terheljük meg az ügyfelet. Mi a tiszta helyzeteket szeretjük.

Ügyfeleink mindig bizalommal fordulhatnak hozzánk

Ügyfélkörünk nagyon változatos: büszkék vagyunk rá, hogy nagyon komoly költségvetéssel bíró projektek gazdái lehetünk, de arra is, hogy áraink elérhetőek a hazai kis- és középvállalkozások számára is.

Hogy még pontosabban fogalmazzunk: tapasztalt keresőmarketing ügynökségként több mint 2100 SEO és közel 500 AdWords ügyfelünk igényeinek kiszolgálása során úgy megismertük a hazai KKV szektort, mint a tenyerünket, így maximálisan tisztában vagyunk ennek a területnek a speciális igényeivel, problémáival és lehetőségeivel egyaránt. Ügyfeleink sikerei a mi sikereink is: számos céget láttunk már többszörösére nőni a közös munka során!

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink – amennyiben igénylik – folyamatosan kapcsolatban legyenek AdWords projektjük vezetőjével. Ilyen módon szakértőink az Ön aktuálisan változó üzleti céljait, marketingüzeneteit mindig rugalmasan össze fogják tudni hangolni AdWords kampányával. AdWords szakértőjéhez mindig bizalommal fordulhat! Az a tapasztalatunk, hogy a kapcsolattartást illetően a folyamatos e-mailes kommunikáció és a rendszeres, előre egyeztetett telefonbeszélgetések a leghatékonyabbak. Ügynökségünknél nincs külön konzultációs díj, mindez szerves része AdWords kampánykezelési szolgáltatásunknak.

Cégünk megbecsüli munkatársait, ezért minimális a fluktuáció. A lojalitás az egyik legfontosabb cégünk számára, munkatársaink elégedettek nálunk. Szinte biztos, hogy mindvégig ugyanaz a szakértőnk fogja kezelni kampányát. Más cégeknél a személyes kapcsolattartás körülményes, vagy nem biztosított, így sokszor nem tudhatja, ki kezeli fiókját.

Ügyfeleink számára teljes körű fiókhozzáférést biztosítunk, így Ön folyamatosan rálát majd hirdetési költségeire, kampányai hatékonyságára, kampánykezelője munkájára.

AdWords szakértői munkánkat keresőoptimalizálási rutinunk is erősíti

Van még egy további, meglehetősen egyedi versenyelőnyünk a többi AdWords ügynökséggel szemben: keresőoptimalizálásban piacvezetők vagyunk.

Sokan még nem tudják, amit mi már 8 év tapasztalata alapján egyértelműen leszűrtünk: az AdWords és a keresőoptimalizálás együtt nagyságrendekkel hatékonyabb.

Gondoljon csak bele! Általában amikor egy érdeklődő rákeres a kívánt termékre, az első néhány linkre kattint rá. Ha az Ön weblapja a hirdetések között és a találati listán is elöl szerepel, a felhasználó bárhová is kattint, mindenképpen eljut cége honlapjára.

Egy ambiciózusan fejlődő cégnek az AdWordsre és a SEO-ra egyaránt szüksége van. Szívesen megmutatjuk azt is, hogy mennyi potenciál rejlik a két csatorna együttes, összehangolt működtetésében.

AZ IDŐ PÉNZ!

KÉRJE ADWORDS AJÁNLATUNKAT MOST!
Csak 1 percet vesz igénybe, és semmibe nem kerül!

Vissza az oldal tetejére