Mert a szavaknak hatalma van Hírlevél szövegírás

Hírlevél írás

Mindannyian ismerjük a hírleveleket, hetente tucatnyit kapunk, amelyek közül csupán néhányra szánunk időt, a többi olvasatlanul a törölt levelek között végzi. Mi tudjuk, hogyan érjük el, hogy az Ön levelei ne jussanak erre a sorsra, hanem eredményes marketingeszközként növeljék ügyfelei elköteleződését, vásárlói lojalitását.

Mire jó a hírlevél?

A marketinget kevésbé ismerők hajlamosak lemondóan nyilatkozni a hírlevelekről, ők valószínűleg nem jól használják ezt a kifejezetten hatékony eszközt. Az eDM levelek különösen a B2B kommunikációban hatásosak, de a minőségi hírlevél szöveg a vásárlókat is a megfelelő irányba tereli, egy akciós email a vevőszerzés terén is remekül beválik.

A rendszeresen kiküldött levelek még a közösségi média előretörése után is kiemelt szerepet töltenek be a folyamatos kapcsolattartásban és az elköteleződés növelésében, sőt az egyik legjobb konverziós arányt tudják felmutatni. Kifinomult technikák állnak a cégek rendelkezésre, amelyekkel pontos statisztikák készíthetők a hírlevelek eredményeiről. A kampányok az ügyféladatbázis és a feliratkozók adatai alapján a végletekig finomhangolhatók.

Ellentétben a legtöbb reklámmal és hirdetéssel, a hírlevél nem kéretlenül szólítja meg olvasóját. A feliratkozók kíváncsiak szakterületére, szolgáltatásaira vagy termékeire. Olyan előnyhöz jut ezzel, amelyet vétek lenne kihasználatlanul hagyni. Remek lehetőséget kapott arra, hogy elmélyítse kapcsolatát meglévő és leendő vásárlóival.

Ütős levelek nélkül azonban az eredmények biztosan elmaradnak.

Tudjuk, hogyan fogjuk meg olvasóit

Lehet bármilyen széles feliratkozói tábora, ha az email szöveg nem képes elérni a kívánt hatást. Mi sikeresebbé tesszük hírlevél kampányait. Olyan leveleket írunk, amelyek célba juttatják üzenetét.

  • Működő címsorok – Kiküldhetjük a világ legtökéletesebb levelét, ha a feliratkozók olvasatlanul törlik azt. Szövegíróink kellő hangsúlyt fektetnek a címsorra, hiszen az olvasók ez alapján döntik el, hogy egyáltalán megnyissák-e a levelet.
  • Olvasmányos szöveg – A jó hírlevelet öröm olvasni. A profi szövegíróink által írt leveleket a feliratkozók nemcsak átgörgetik, hanem végig is olvassák.
  • Tagolás a jobb olvashatóságért – A szöveg mellett tagolási javaslatot is adunk Önnek, amellyel levelei még hatékonyabbak lesznek. A javaslatot és a tanácsokat aztán felhasználhatja a levelek végleges változatának elkészítéséhez.
  • Feliratkozóknak megfelelő stílus – Legtöbben elfelejtik hírlevél írás közben, hogy nem nekik tetsző szövegnek kell készülnie, a feliratkozók igényeit kell kielégíteni. Mindig a célcsoportra összpontosítva dolgozunk, hozzájuk igazítjuk a levelek stílusát, szóhasználatát.

Bonyolítson le eredményes kampányokat leveleinkkel!

Ne hagyja fáradságos munkával és költségesen felépített feliratkozói bázisát kiaknázatlanul! Akár egyetlen sikeres email kampánnyal is jelentősen növelheti bevételeit. Csak a megfelelő levelekre van hozzá szüksége.

SZÖVEGÍRÁS AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen ingyenes ajánlatot hírlevél szöveg készítésére!

Vissza az oldal tetejére