A Google és mi Blog nem csak rólunk, csak nektek

Megszületett az új weblapunk!

Régi ügyfeleinknek biztosan feltűnt, hogy weboldalt váltottunk! Mindenki, aki egy igazán pörgős cégnél dolgozik, tudja, hogy általában mindenre jut idő, csak a saját teendőkre nem. Ám most mégis elhatároztuk, hogy kiszakítunk a saját magunk számára is egy kis időt és energiát, és alaposan rendbe tesszük a saját házunk táját is. 

Régi ügyfeleinknek biztosan feltűnt, hogy weboldalt váltottunk! Mindenki, aki egy igazán pörgős cégnél dolgozik, tudja, hogy általában mindenre jut idő, csak a saját teendőkre nem. Az ügyféligények teljesítése mindig is elsődleges volt nálunk, minden más csak ezután következett.

Ám most mégis elhatároztuk, hogy szakítunk a magunk számára is egy kis időt és energiát, és alaposan rendbe tesszük a saját házunk táját is.

Célunk az volt, hogy a korábbinál még informatívabbá és naprakészebbé tegyük az oldalunkat, és stílusában is megújítsuk. Elköszöntünk hát a régi honlapunktól, és hosszas tervezgetés és ötletelés után végre vadonatúj designnal és friss tartalommal jelentkezünk. Reméljük, hogy az új net-Position arculat sokaknak tetszik majd!  
Átláthatóbbá tettük weboldalunk szerkezetét, hogy látogatóink minden szolgáltatásunkról egy helyen találják az összes információt.

Kicsit felfrissítettük referenciáinkat is. Bár a napi kulcszó-eredményeket főoldalunkon mindig automatikusan aktualizálja rendszerünk, az ügyfél véleményeket nem tartottuk ugyanilyen alaposan karban. Így csak gyűltek-gyűltek a kedves dicséretek, mi pedig csak ültünk rajtuk – vagy jobb esetben kiposztoltuk Facebook oldalunkra. Ezekből most lelkesen válogattunk! Nagyon jólesett az is, hogy lelkes beleegyező válaszokat kaptunk, amikor felvetettük, hogy a főoldalon jó lenne egy-egy személyes fotót is társítani a vélemények mellé.

Az a nem titkolt szándékunk, hogy cégünk mindennapjait kicsit jobban megismertessük meglévő és leendő ügyfeleinkkel. Blogunkban rendszeresen beszámolunk az aktuális szakmai rendezvényekről, fontosabb SEO vagy AdWords újdonságokról vagy a cégünk életében történő főbb változásokról. Ezen túl pedig örömmel egészítettük ki munkatársi csapatunkat is az utóbbi időszakban érkezett, új munkatársakkal.

Másrészt szeretnénk, ha weboldalunkat egyfajta alapos keresőmarketing tudásbázisként is tudnák használni olvasóink.  Ezért hoztuk létre a SEO és az AdWords enciklopédiát, hiszen így olvasóink akár az őket érdeklő keresőmarketing szakkifejezések közérthető magyarázatát is megtalálják weblapunkon.

Reméljük, gyorsan megszeretik majd az új net-Position oldalt, és napról-napra egyre több információt és érdekességet találnak majd rajta!

Hogy ne tűnjön el nyomtalanul, így nézett ki az első, 2006-ban készült weboldalunk:

net-position.hu régi weblapja

Vissza az oldal tetejére